2015-09-23 02:14:09
Φωτογραφία για MVP... ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΕΧΩ ΠΟΛΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΑΝ...
Στον... έβδομο ουρανό πετούσε ο Κώστας Φορτούνης μετά την νέα εκπληκτική παράσταση, που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο των Πηγαδίων και με τα δύο του γκολ οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πολύ σημαντική νίκη επί της Skoda Ξάνθη.

Ο 22χρονος διεθνής μέσος, ο οποίος μαζί με τον Τζίμι Ντουρμάζ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί των Ακριτών σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova, εστίασε στην κρίσιμη συνέχεια, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της!

Αναλυτικά είπε:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Δουλέψαμε πολύ καλά. Ήμασταν οι κυρίαρχοι στην κατοχή της μπάλας, αυτό που μας ζητάει ο προπονητής, Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μία μεγάλη νίκη από μία δύσκολη έδρα.

Έτσι είναι. Δεχθήκαμε ένα γκολ από εκεί που δεν το περιμέναμε. Ξέραμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Ξέραμε ότι η Ξάνθη είναι μία πολύ καλή ομάδα. Νικήσαμε και σκοράραμε και τρεις φορές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Φορτούνη.


Ερωτηθείς για το πώς είναι δυνατό να είναι τόσο καλός σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, ο διεθνής μέσος του Θρύλου εξήγησε:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Από την προετοιμασία ο προπονητής έδειξε πώς με πιστεύει πολύ. Νιώθω την εμπιστοσύνη από τον προπονητή και όλους τυς συμπαίκτες. Συνεργάζομαι πολύ καλά με τον Τζίμι και με τον Καμπιάσο. Θέλουν η μπάλα να περνάει από εμένα Αυτό με κάνει χαρούμενο, Όταν έχω την μπάλα στα πόδια μου, έχω πολλή αυτοπεποίθηση και αυτό με βοηθάει πολύ

Για τον τίτλο MVP:

«Είμαστε όλοι πολύ . Όταν η ομάδα κερδίζει , όλοι είναι καλοί.Το κοινό μπορεί ν’ αποφασίσει«

Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο αντιμετώπισης των παιχνιδιών πρωταθλήματος και Champions League, ο Φορτούνης δήλωσε:

«Είναι δύσκολη η μετάβαση Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πρέπει να προετοιμαστούμε για το κάθε ματς ξεχωριστά Αυτό δεν είναι εύκολο. Ο προπονητής προσπαθεί να εφαρμόσει αυτά που ζητάμε στο γήπεδο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Άρσεναλ, Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα., όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, έχουν έρθει πολλοί καλοί παίκτες.

Ο προπονητής ζητάει απ’ όλους τους παίκτες να πατάνε περιοχή. Μας ζητάει συνέχεια να μπαίνουμε στην περιοχή όλοι ο ι παίκτες και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο, Θα είναι καλό να συνεχίσουμε έτσι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ