2015-09-23 11:50:05
Φωτογραφία για «ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ...»
Ο Κώστας Φλίσκας παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός έβαλε... φρένο στην Ξάνθη, αλλά τόνισε ότι οι Ακρίτες κοιτάζουν ήδη μπροστά, αφού χρειάζεται σοβαρότητα για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

«Από την αρχή ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με τον Ολυμπιακό, που είναι μία ποιοτική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν καλοί. Από μία φάση δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ισοφαρίσαμε και κάναμε το 1-1, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την ηρεμία, δεχθήκαμε το πέναλτι και όταν έχεις αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να το γυρίσεις. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Πλέον, τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου ώστε να μπορέσουμε να αναπληρώσουμε αυτό που χάσαμε σήμερα» δήλωσε ο έμπειρος μέσος στην κάμερα της Nova, εξηγώντας:

«Προσπαθήσαμε να μη δεχθούμε γκολ. Σήμερα παίζαμε με μία ποιοτική ομάδα και δυστυχώς για εμάς δεχθήκαμε τρία γκολ. Τώρα δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ερωτηθείς για το αν φάνηκαν αδυναμίες στο παιχνίδι της Ξάνθης, σημείωσε: «Δεν μπορώ να πω αδυναμίες. Σταθήκαμε καλά σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να αρχίσουμε πάλι το σερί, να μαζέψουμε βαθμούς. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πρέπει να κοιτάμε κάθε αντίπαλο σοβαρά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Ναι, μπήκε ένα φρένο, αλλά δεν μένουμε εκεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ