2015-09-23 13:50:13
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος στην αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια και όπως ήταν φυσικό, ο Μάρκο Σίλβα έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κρατάει τα θετικά στοιχεία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναγνωρίζει πως υπάρχουν πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων υπογραμμίζουν πως με το πέρασμα των αγώνων, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παρουσιάζονται πιο δεμένοι και θα αποδίδουν καλύτερο ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, κεντρικό πρόσωπο μετά το ματς με την ακριτική ομάδα ήταν ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος συνέχισε τις καλές φετινές του εμφανίσεις. Ο Σουηδός με τουρκικές ρίζες μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και δείχνει να αποτελεί μια εσωτερική... μεταγραφή για τους ερυθρολεύκους.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να κάνει το "5Χ5" και να συνεχίσει την πορεία του προς τον εφετινό τίτλο του πρωταθλητή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ