2015-09-23 15:38:06
Φωτογραφία για ΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΕ... ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ! ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε τον... απολογισμό του Eurobasket 2015 και τα έβαλε με τη FIBA αλλά και τον... Χρήστο Χριστοδούλου, που "σφύριξε" τη Σερβία στη διοργάνωση!

* Όσο κέρδιζε πάντως όλα ήταν μια χαρά!

«Δεν θέλουν να μας βλέπουν στα ματς που κρίνουν μετάλλια. Η FIBA δεν παίρνει τίποτα από εμάς, ούτε χρήματα, ούτε μάρκετινγκ. Είμαστε μια ομοσπονδία με περιορισμένες δυνατότητες, προϋπολογισμό δύο εκατ. ευρώ, μπορούμε να κάνουμε λίγα πράγματα σε διεθνές επίπεδο, αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα τόσο προφανή, που δεν μπορούμε παρά να αντιδράσουμε. Θα στείλουμε στη FIBA ένα βίντεο που εξηγεί τις θέσεις μας», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Σερβίας, ο οποίος στη συνέχεια τα έβαλε με τον Χρήστο Χριστοδούλου!

«Η Σερβία είχε τον ίδιο διαιτητή σε τέσσερα ματς. Ο Έλληνας Χριστοδούλου είναι μεγάλος διαιτητής, αλλά δεν είναι καθαρός απέναντί μας. Δεν είναι καθαρή επιλογή να μας παίξει Ισπανός διαιτητής στα ημιτελικά και δεν είναι καθαρό να στερούν από τους αθλητές μας τη δυνατότητα να παλέψουν για ένα μετάλλιο, αν και αυτό κάνει την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη για μας. Ο Τόνι Πάρκερ είπε στον αρχηγό μας, τον Μίλος Τεόντοσιτς, Έρχεσαι εδώ κάθε χρόνο και δεν σε σέβονται’», ανέφερε ο Τζόρτζεβιτς.


«Ήθελα πολύ ένα μετάλλιο. Ο Μαριάνοβιτς μάς έλλειψε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μαζί μας. Στόχος μας πλέον είναι να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί απουσιάζαμε από τις τελευταίες δύο διοργανώσεις. Θα προετοιμαστούμε με ακόμη περισσότερη δύναμη και θα αντιμετωπίσουμε όλους μας τους αντιπάλους, εντός κι εκτός γηπέδων», κατέληξε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, που έστειλε μήνυμα ενόψει του επόμενου καλοκαιριού και όχι μόνο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ