2015-09-24 10:43:29
Φωτογραφία για Μετά τον Δημήτρη Καμμένο έρχεται η υπόθεση Μπόλαρη - Τι απαντά για τις οροθετικές;
Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου ένα νέο μέτωπο φαίνεται να ανοίγει και είναι αυτό του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκου Μπόλαρη!

Νέο «μέτωπο» αμφισβητήσεων υπουργών ανοίγει και μάλιστα από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση του που εκδόθηκε πριν την παραίτηση του Δ. Καμμένου, το Τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος εκφράζει την «έκπληξη, την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου και του Μάρκου Μπόλαρη», «καθώς η πολιτεία των δύο συγκεκριμένων προσώπων προσβάλλει έντονα τα δικαιώματα και τις αξίες μας».

»Ο Δημήτρης Καμμένος κατ” επανάληψη έχει προβεί σε σχόλια ακραία ομοφοβικά, επιθετικά εναντίον των γκέι και αντισημιτικά» σημειώνει το Τμήμα, ενώ «ο Μάρκος Μπόλαρης ήταν υφυπουργός Υγείας το 2012, με υπουργό υγείας τον Α. Λοβέρδο, όταν εξελίχθηκε η φρικτή υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών – υπόθεση, βέβαια, που τότε καταγγέλλαμε με οργή».


»Η υπουργοποίηση και των δύο θεωρούμε ότι προσβάλλει ευθέως τα δικαιώματα, τις αξίες, τις πολιτικές μας αρχές και προτεραιότητες. Πρόσωπα με τέτοια στάση και απόψεις δεν έχουν θέση σε οποιαδήποτε δημοκρατική κυβέρνηση, και πολύ περισσότερο της Αριστεράς» καταλήγει η ανακοίνωση.

"Η ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί και τους νόμους και τις αρμοδιότητες των υπουργών, βρίσκεται σε διάσταση και με την ακρίβεια και με την αλήθεια, ενώ κινείται και στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης", τόνισε μιλώντας στον Focus fm 103,6 ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης.

«Καμία ανάμειξη δεν είχα με εκείνη την υπόθεση και αυτό γιατί δεν είχα καμία αρμοδιότητα, η ανακοίνωση αυτή εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα», υπενθυμίζοντας ότι για την υπόθεση των οροθετικών αποφάνθηκε η δικαιοσύνη.

Ο κ. Μπόλαρης υπογράμμισε μάλιστα, πως το πιο κρίσιμο στην ιστορία του 2012, με τη δημοσιοποίηση τω στοιχείων των οροθετικών γυναικών και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν πως έγινε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. "Υπηρέτησα το υπουργείο υπηρετώντας τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη και θεωρώ ότι το έκανα με όλη μου τη ψυχή", κατέληξε ο κ. Μπόλαρης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ