2015-09-25 19:14:07
Φωτογραφία για ΜΕ... ΓΟΥΟΛΚΟΤ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΑΡΣΕΝΑΛ
Τον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει... σιγά σιγά να σκέφτονται στην Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες την ερχόμενη Τρίτη στο «Έμιρεϊτς» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League.

Αμφότερες οι ομάδες κάνουν τα πλάνα τους, με τον Αρσέν Βενγκέρ από τη πλευρά του να σκέφτεται κι αυτός πώς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στο γήπεδο κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ο Αλσατός τεχνικός είχε πει τις προάλλες πως ανάλογα με τον αντίπαλο, Ζιρού και Γουόλκοτ θα παρατάσσονται στην επίθεση. Αυτό το είχε πει γενικά, καθώς έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της η Άρσεναλ και εκείνος, όπως είναι λογικό, θα πρέπει να κάνει το κατάλληλο ροτέισον, αφενός για να μην κουραστεί ο ένας και αφετέρου για να μετέχουν και οι δύο στον αγώνα, ώστε να έχουν μοιρασμένο χρόνο συμμετοχής.

Στο ματς που έπεται λοιπόν και δεν είναι άλλο από αυτό με τον Ολυμπιακό για το Champions League, ο Βενγκέρ θα παρατάξει την ομάδα του με τον Γουόλκοτ στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Ζιρού είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ