2015-09-25 23:15:11
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ... ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!
Η ευρείας έκτασης ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Ζαντάρ από την Μπάγερν Μονάχου θα αποτελέσει... καλό μάθημα για τους παίκτες του, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι νικήθηκαν από τη γερμανική ομάδα και την κούραση, με τον Έλληνα τεχνικό να εξηγεί για την εμφάνισή τους στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στη Μπάγερν Μονάχου, άξιζε τη νίκη, έπαιξε καλύτερα. Δεν παίξαμε καλά εμείς, εκτός από το ξεκίνημα στην άμυνά μας. Όσο περνούσε η ώρα η άμυνά μας γινόταν όλο και χειρότερη, δώσαμε εύκολους πόντους, δώσαμε εύκολα σουτ, εκτός και εντός τριπόντου. Πήραν ψυχολογία και στη συνέχεια μια μεγάλη διαφορά. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα μάθουμε από αυτή την ήττα, είμαι σίγουρος. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα».

Αναφορικά με το πόσο τους επηρέασε η κούραση, κι αν μέτρησε για την ήττα τους, πρόσθεσε: «Σίγουρα, δεν είχαμε ενέργεια μιας και παίξαμε και χθες (24/09), αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φθάνει έως το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ