2015-09-26 12:45:16
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΦΟΒΟ... ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ»
Ο Σταύρος Τσουκαλάς τόνισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάει χωρίς φόβο στο Καραϊσκάκη και θα κοιτάξει και τον Ολυμπιακό στα μάτια, όπως κάνει με κάθε μεγάλο αντίπαλο τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για την καλή παρουσία του ΠΑΣ στα μεγάλα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια: «Ναι, ειδικά τα χρόνια που είμαι εδώ, κοιτάμε στα μάτια τον αντίπαλο. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο νομίζω δύσκολα χάνουμε από μεγάλη ομάδα που είναι στις πρώτες πέντε-έξι θέσεις κι αυτό κάνει και τον αντίπαλο να μας σέβεται παραπάνω. Δεν υπάρχει φόβος, αλλά μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους και αυτό εμάς μας βοηθάει για να είμαστε κι εμείς ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι, γιατί μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό και εκτός έδρας, αλλά και εντός. Τώρα παίζουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Έχουμε τους παίκτες, έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό σίγουρα».

Για την ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης: «Η ψυχολογία είναι καλή πλέον. Παίζουμε σε δύο μέρες, πολύ γρήγορα. Δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε τόσο πολύ όσο μπορούμε σωματικά. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ξέρουμε ποιος είναι, έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν πάμε εκεί με φόβο. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ό,τι μπορέσουμε θα το πάρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ