2015-09-26 13:33:06
Φωτογραφία για Τόλη-Ψυχράμη: «Η αγάπη για το θέατρο και το τραγούδι μας ενώνει»
Η Μαριάννα Τόλη και η Αντιγόνη Ψυχράμη μίλησαν για την συνεργασία τους Παρόλο που ανήκετε σε διαφορετικές γενιές, έχετε κοινά στοιχεία;

Μαριάννα: «Δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή κάποιο στοιχείο ανταγωνισμού. Αυτό το παράξενο ζιζάνιο κρύβεται καλά και γίνεται αντιληπτό είτε στον έναν είτε και στους δύο ενδιαφερόμενους. Πώς θα ερμηνεύαμε τόσο σημαντικά θέματα, όπως η αγάπη και η καλοσύνη, αν ανάμεσα μας υπήρχε ένα τέτοιο στοιχείο; Και καλά εγώ, που έχω κάποια χρόνια στην πλάτη μου - ή Αντιγόνη είναι πολύ νέα, θα μπορούσε να αισθάνεται τα τσιμπήματα του ανταγωνισμού, θα ήταν φυσικό. Κι όμως, δεν τα έχω δει. Έπειτα, είναι τρυφερή και νοιάζεται και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μεγάλο προσόν».

Αντιγόνη: «Η αγάπη για το θέατρο και το τραγούδι μας ενώνει. Ταιριάζουμε και ως άνθρωποι Η Μαριάννα έχει πορευτεί όπως θα ήθελα να πορευτώ κι Εγώ. Έχει ασχοληθεί με το μουσικό θέατρο, παίζει κιθάρα. Κι εγώ από τα 4 μου ξεκίνησα στην παιδική χορωδία του Τυπάλδου, ενώ σε δραματική σχολή μπήκα στα 17 μου. Ήθελα να σπουδάσω μιούζικαλ στο εξωτερικό, αλλά ο αδελφοί μου με έπεισε να μείνω εδώ, να πάρω ένα πτυχίο, να αποκτήσω εμπειρίες και να φύγω αργότερα. Τελικά δεν έφυγα ποτέ».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ