2015-09-26 20:40:06
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ!
Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τη Άρσεναλ, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της προσεχούς Τρίτης με τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Μετά τον Φράνσις Κοκλέν, ο Αρσέν Βενγκέρ είδε ένα ακόμη βασικό του παίκτη, που διακρίνεται στην νευραλγική θέση των ανασταλτικών μέσων να... αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού και να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Για τον Ματιέ Φλαμινί ο λόγος, ο οποίος εγκατέλειψε με ενοχλήσεις στο πόδι του τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της εκτός έδρας αναμέτρησης των «κανονιέρηδων« με την Λέστερ και πλέον η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης στο «Emirates» κόντρα στον Θρύλο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται για τον Αλσατό ρεχνικό, ο οποίος διαπιστώνει ότι ξεμένει από εναλλακτικές επιλογές στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής εν όψει Ολυμπιακού, μετά και τον τραυματισμό του διεθνή Γάλλου χαφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τελικός στη Ζούγκλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τελικός στη Ζούγκλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ