2015-09-26 22:42:53
Φωτογραφία για ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕ... ΠΕΝΤΑΡΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 5-1! *VIDEOS*
Πετυχαίνοντας τα τρία από τα πέντε γκολ του σε δώδεκα λεπτά ο Ολυμπιακός επικράτησε τελικά με 5-1 του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Άρσεναλ, έφτασε στις 200 νίκες στο νέο Καραϊσκάκη και πάει στο Λονδίνο... με το μάτι του να γυαλίζει!

Η 200η νίκη του Ολυμπιακού στο νέο Καραϊσκάκη είναι πλέον γεγονός και μάλιστα ήρθε με τόσο εμφατικό τρόπο που αφήνει τους πάντες... άκρως ικανοποιημένους!

Τους οπαδούς του Θρύλου με την εμφάνιση της ομάδας. Ομοίως και τον Μάρκο Σίλβα ο οποίος είδε τους παίκτες του να αυξάνουν το χρονικό διάστημα που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά του δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουράσει και σημαντικά στελέχη της ομάδας ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τους "κανονιέρηδες" για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τελικό σκορ κόντρα στους Γιαννιώτες, κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ρυθμό και να... καθαρίζουν το παιχνίδι σε έντεκα λεπτά, από το 31ο λεπτό μέχρι και το 42ο. Σε αυτό το χρονικό σημείο σκόραραν τρεις φορές με τους Κασάμι (31’), Φορτούνη (32’), Μποτία (42’). Τζημόπουλος (αυτογκολ 52’) και Ντουρμάζ (72 πέναλτι) οι άλλοι σκόρερ του Θρύλου.


Για τον ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε ο Λίλα στο 86ο λεπτό.

Στα καθαρά αγωνιστικά Όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική με την Ξάνθη στα Πηγάδια έτσι και στο Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα... ξέσπασμα για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Αυτή τη φορά οι ερυθρόλευκοι το ξέσπασμά τους το έκαναν... στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα μπήκαν ιδιαίτερα... ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη. Όντας οι ερυθρόλευκοι αρκετά κινητικοί κατάφερναν να φτάνουν στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά να μην μπορούν να «νικήσουν» τον Βελλίδη καθώς τα σουτ που γίνονταν δεν είχαν και τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων φάνηκε να... δουλεύει. Μάλιστα, στο 20ο λεπτό οι Γιαννιώτες πήγαν να αιφνιδιάσουν την άμυνα των γηπεδούχων αλλά ο Ναδάλες δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Ρομπέρτο στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 31ο λεπτό. Στο σημείο αυτό οι παίκτες του Θρύλου... «ξέσπασαν». Ο Κασάμι είδε την μπάλα να έρχεται μπροστά του, μετά την επέμβαση του αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια που έκανε να μπουκάρει ο Ιντέγε στη μεγάλη περιοχή. Ο Ελβετός σημάδεψε σωστά και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Το ξέσπασμα των ερυθρόλευκων όμως είχε ξεκινήσει... Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έκαναν αυτό που του αρέσει πάρα πολύ. Έβγαλαν μια γρήγορη επίθεση. Ο Ντουρμάζ από το άκρο έκανε τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή και ο Φορτούνης που βρέθηκε στη σωστή θέση έκανε εύκολα το 2-0.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ του με 3-0, αφού ο Μποτία ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος στο 42’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν στο 52ο λεπτό να γίνει το 4-0 όταν ο Τζημόπουλος προσπάθησε να διώξει τη μπάλα μετά από σέντρα που έγινε. Αυτή χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε την τελική γραμμή, πριν ο Φορτούνης την στείλει στο βάθος της εστίας.

Ο Μάρκο Σίλβα ξεκούρασε τους Φορτούνη και Ιντέγε αλλά ο ρυθμός δεν έπεσε για τους ερυθρόλευκους. Η πίεση στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε με τον Ντουρμάζ στο 72ο λεπτό να διαμορφώνει το 5-0 με σωστή εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μασουακού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε σε 5-1 με τον Λίλα να πλασάρει τον Ρομπέρτο στο 86ο λεπτό.

Έτσι ο Θρύλος πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Αγγλία να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την Άρσεναλ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, με τους παίκτες του να τα δίνουν όλα για τη νίκη!

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (58' Ερνάνι), Ντουρμάζ, Σεμπά , Ιντέγε (58' Φινμπόγκασον)

Στον πάγκο: Καπίνο, Κολοβός, Βούρος, Πάρντο, Καμπιάσο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (76' Γιάκος), Μπέριος (58' Σκόνδρας), Ακόστα, Λίλα, Στρούνα, Τσάβες, Νανταλες,

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Σαπαλίδης, Κοζορώνης, Ίλιτς, Φερφέλης.

Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Νova...

Το 1-0 του Κασάμι ΕΔΩ

Τι 2-0 του Φορτούνη ΕΔΩ

Το 3-0 του Μποτία ΕΔΩ

Το 4-0 με αυτογκόλ ΕΔΩ

Το 5-0 του Ντουρμάζ ΕΔΩ

Το 5-1 ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ