2015-09-27 00:15:08
Φωτογραφία για «ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ»... ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΑΡΣΕΝΑΛ! *VIDEO HIGHLIGHTS*
Η Άρσεναλ, επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 2-5 στην έδρα της Λέστερ, που μέχρι αυτό τον αγώνα ήταν αήττητη!

Οι «κανονιέρηδες», μετά την επιτυχία τους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής με τον Σάντσες να πετυχαίνει τρία γκολ, ανέβηκαν στους 13 βαθμούς και είναι στο -3 από την κορυφή, στην οποία ανέβηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την νίκη της με 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Σάντερλαντ.

Η Άρσεναλ έμεινε πίσω το σκορ, αλλά ήταν «καταιγιστική» στη συνέχεια... Οι αλεπούδες προηγήθηκαν με τον Βάρντι στο 13’, και ακολούθησαν… κανονιές από τους φιλοξενούμενους! Ο Γουόλκτοτ ισοφάρισε στο 18’, ενώ ο Αλέξις Σάντσες έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 33’!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χιλιανός άσος πέτυχε άλλο δυο γκολ στο 57’ και στο 81’, γράφοντας το 4-1 υπέρ των Λονδρέζων. Ο Βάρντι μείωσε για τη Λέστερ στο 89’, ενώ σκόραρε για την Άρσεναλ και ο ο Ζιρού στο 90’+3 ΛΕΣΤΕΡ (4-4-2): Σμάιχελ, Χουτ, Μόργκαν, Ντε Λατ, Αλμπράιτον (64' Ουλόα), Ντρίνκγουοτερ (78' Κράμαριτς), Καντέ, Οκαζάκι (46' Κινγκ), Μαρέζ, Βέιρντι, Σλουπ.

AΡΣΕΝΑΛ (4-2-3-1): Τσεχ, Μέρτεζακερ, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Μπεγερίν, Εζίλ, Φλαμινί (21' Αρτέτα), Καθόρλα, Ράμσεϊ (77' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Γουόλκοτ (80' Ζιρού), Σάντσες.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης :
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ