2015-09-27 01:18:12
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ... ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι σίγουρα ο πιο... αδικημένος στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, καθώς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη σεζόν, κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ, ωστόσο βλέπει τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ... από την τηλεόραση.

Ο Σουηδός μέσος είχε εξαιρετική εμφάνιση και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου οι ερυθρόλευκοι έκαναν περίπατο με 5-1, ωστόσο... δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Θρύλου για το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, καθώς ο Μάρκο Σιλβα τον έχει αφήσει... εκτός της ευρωπαϊκής λίστας και έχει σε αυτήν παίκτες που σε καμία περίπτωση δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ίδιο επίπεδο με αυτόν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πάντως, ειδικά μετά τα... «όργιά» του στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου βρεθεί και όπου σταθεί αποθεώνει τον Ντουρμάζ, τόσο για τις ικανότητές του όσο και για τον χαρακτήρα του, καθώς δεν... γκρινιάζει για το Τσάμπιονς Λιγκ και δουλεύει για να γίνει ακόμα καλύτερος.


Η... αποθέωση όμως του Τζίμι από τον Πορτογάλο τεχνικό έγινε «έμπρακτη» στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όταν στο 70' ο Μασουακού κέρδισε το πέναλτι, ο προπονητής του Ολυμπιακού ήξερε πολύ καλά ποιον θέλει να το εκτελέσει. Έτσι λοιπόν, παρόλο που γύρισαν αμέσως προς τον πάγκο 4-5 παίκτες και ζήτησαν την άδειά του για να στήσουν την μπάλα στην άσπρη βούλα, αυτός έδειξε τον Ντουρμάζ, εκείνος σκόραρε και φυσικά τον δικαίωσε.

Το έκανε για να του ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία ή για να νιώθει πολύτιμος για την ομάδα παρόλο που δεν μπορεί να προσφέρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Όπως και να έχει, με αυτόν τον τρόπο ο Πορτογάλος τεχνικός κρατάει έναν πολύ καλό παίκτη, κεφάτο για το πρωτάθλημα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ