2015-09-27 09:19:04
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ!
Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού το πως ο Ολυμπιακός προσέφερε τόσο καλό θέαμα.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είπε στην κάμερα της NOVA: «Στο ματς με την Ξάνθη είχα πει πως η ομάδα απέδωσε το 40%. Σήμερα απέδωσε στο 50%-55%. Έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτή την ομάδα. Δουλεύουν όλοι μαζί και είναι πολύ αγαπημένοι. Δεν έχεις πρόβλημα, χτύπησε ένας και μπήκε άλλος στην θέση του και ήταν καταπληκτικός. Ο Ολυμπιακός ήταν ταχύτατη ομάδα και έμοιαζε με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Οι παίκτες θα ανεβαίνουν συνέχεια και θα αφομοιώσουν αυτά που θέλει ο προπονητής, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός.

Είναι καταπληκτικό να προσφέρεις τέτοιο θέαμα. Δεν σταμάτησαν οι φίλαθλοι να χειροκροτούν. Ελπίζουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο διασκέδαση χωρίς μπουνιές και κλωτσιές. Το αντιαθλητικό παιχνίδι το μισώ. Εύχομαι οι διαιτητές να επιβάλλουν τις κυρώσεις που προβλέπονται για το αντιαθλητικό παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγώνα ο κόσμος δεν έφευγε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη.


Έκανε ο προπονητής αλλαγές, η Άρσεναλ δεν είναι αστεία στην έδρα της. Να κάνουμε το καλύτερο για να ανταπεξέλθουμε και να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό και στο Κύπελλο Ευρώπης. Πρέπει να διαχειριστεί το ματς έξυπνα ο προπονητής γιατί ακολουθεί ο ΠΑΟΚ και χωρίς πρωτάθλημα δεν παίζεις στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα. Πρέπει να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Το πιστεύω. Αν θελήσουν και εκείνοι θα γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι για να το απολαύσει ο κόσμος της Ελλάδος. Αυτές είναι οι μεγάλες ομάδες και όχι να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον. Το ποδόσφαιρο είναι στο γήπεδο. Θέλουμε να προσφέρεται θέαμα. Θέαμα αχόρταγο, για τον κόσμο...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ