2015-09-27 19:40:09
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΓΙΑ... ΜΙΤΣΕΛ!
Η Μαρσέιγ σπατάλησε ένα ημίχρονο, πίεσε στη συνέχεια, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά... γνώρισε την ήττα με 1-2 από την Ανζέρ στη Μασσαλία.

Η Ανζέρ κατάφερε να φύγει με μεγάλη νίκη από τη Μασσαλία, την πρώτη μετά το 1979, καθώς με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Μπουτέλ επιβλήθηκε της Μαρσέιγ, που γνώρισε την πρώτη εντός έδρας με τον Μίτσελ στον πάγκο της.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις. Ο Μπαραντά έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 27’ και στο 38’ ήρθε η... ψυχρολουσία. Ο Καμπελά έκανε το λάθος και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Μούτου εντός περιοχής, για να δώσει ο διαιτητής Λεσάζ το πέναλτι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Μανγκανί δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1 για τους νεοφώτιστους, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Οι... φωνές του Μίτσελ έπιασαν τόπο και οι Φωκαείς παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στην επανάληψη. Πίεσαν, έχασαν πολλές ευκαιρίες και έχουν μόνο τους εαυτούς τους να κατηγορήσουν για την ήττα. Ο Μπουτέλ κατέβασε ρολά, με τους Μπατσουάγι, Σαρ και Καμπελά να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, πριν έρθει... νέο σοκ, όταν στο 69’ κόντρα στη ροή του αγώνα μετά από φάουλ του Μανγκανί, ο Τομάς με κεφαλιά έκανε το 0-2! Η πίεση των Μασσαλών συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, όπως και οι χαμένες ευκαιρίες και τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπατσουάγι στο 79’.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ