2015-09-28 09:37:32
Φωτογραφία για «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική του Champions League, σκέφτονται στην Άρσεναλ, με τον Περ Μερτεσάκερ να δείχνει ότι υπολογίζει πολύ τον νταμπλούχο Ελλάδας.

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι με τη νίκη μεσοβδόμαδα (επί της Τότεναμ, στο «White Hart Lane»). Πήραμε κάποια από αυτή την αυτοπεποίθηση και μπορούσατε να το δείτε. Υπάρχει χώρος για βελτίωση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι στο Champions League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Προφανώς θα είναι πολύ σκληρό, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη εβδομάδα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός των «κανονιέρηδων» στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Για τη νίκη επί της Λέστερ: «Κάναμε το καλύτερο δυνατό και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή μας. Δυσκολευτήκαμε αμυντικά, αλλά στηριχτήκαμε στην επιθετική μας δύναμη».

Για τον εαυτό του: «Είναι καλό που παίρνω χρόνο συμμετοχής. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος από άποψης φυσικής κατάστασης, αλλά ήταν καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ