2015-09-29 00:25:12
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
Μία ώρα νωρίτερα θα γίνει η σέντρα της αναμέτρησης της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, ένα ματς που επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άρσεναλ την Τρίτη στο Λονδίνο (16:00 αντί για 17:00) σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα που είναι στον 6ο όμιλο αντιμετωπίζει τους "κανονιέρηδες" με στόχο το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα την διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε στον αγώνα της πρεμιέρας με σκορ 1-0 της Μπάγερν Μονάχου στο Ρέντη και είναι πρώτος στη βαθμολογία μαζί με την Άρσεναλ η οποία επικράτησε με 0-2 στο Ζάγκρεμπ της Ντιναμό.

Αξίζει να θυμίσουμε πως οι ερυθρόλευκοι την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκαναν τρία «διπλά» στον όμιλο κερδίζοντας την Γιουβέντους στην Ιταλία, την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία και την Μάλμε στην Σουηδία, ενώ ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει ξανά την Άρσεναλ στο ίδιο γήπεδο πριν από 3 χρόνια.

Συγκεκριμένα την σεζόν 2012-13 οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί στο Next Gen Series και είχαν μείνει στο 0-0. Από εκείνη την ομάδα οι μόνοι που … επιστρέφουν από τον Ολυμπιακό είναι ο γυμναστής της ομάδας Θανάσης Ρωσίδης, ο γιατρός Αλέξανδρος Κοϊνης και φυσικά ο διευθύνων σύμβουλος της 'Θρύλος ΑΕ' και επικεφαλής των Ακαδημιών Γιώργος Παύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ