2015-09-29 09:36:11
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως θα επιμείνει στο 4-3-3 στο Champions League με τον Σαλίνο να είναι ξανά... βασικός.

Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει Άρσεναλ είναι περιορισμένες. Από την στιγμή που η επικρατέστερη επιλογή του είναι το 4-3-3 που έπαιξε ο Θρύλος και με την Μπάγερν Μονάχου και με δεδομένο πως οι Μπουχαλάκης και Μανιάτης είναι εκτός και οι Τσόρι και Ντα Κόστα με... μισή προπόνηση τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ απλά.

Το προφανές και το... προβλεπόμενο για τον Σίλβα εδώ και μέρες είναι σχήμα με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ελαμπντελαουί, κέντρο άμυνας τους Σιόβα και Μποτία και αριστερά τον Μασουακού. Κέντρο με Κασάμι - Καμπιάσο - Σαλίνο και μπροστά τους τριάδα με Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγε. Ο Σαλίνο θα έχει ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ με Καμπιάσο δεξιά στον άξονα και Κασάμι αριστερά.

Ο Πάρντο θα πάει δεξιά στην επίθεση και ο Φορτούνης αριστερά με διπλό ρόλο, όπως ο Τσόρι στην πρεμιέρα και αυτό γιατί θα συγκλίνει και προς τα μέσα για να φτιάχνει παιχνίδι.


Από την άλλη... ο Σίλβα μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις!

Από τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες του με εξαίρεση τους γκολκίπερ Καπίνο και Χουτεσιώτη έχει τους Ντα Κόστα, Τσόρι, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Πουλίδο, Σεμπά και Βούρο.

Με τον Αργεντίνο και τον Γαλλομαροκινό να μην είναι στο απαιτούμενο στάδιο ετοιμότητας, όπως έχουμε ήδη αναφέρει και τον πιτσρικά Βούρο να φαντάζει... εξαιρετικά δύσκολο να δοκιμαστεί σε τέτοιες συνθήκες. Εκτός και εάν γίνει το... τρικ με Σαλίνο στόπερ, με έναν εκ των διαθέσιμων στόπερ του (Σιόβας π.χ.) ως αμυντικό χαφ στο κέντρο.

Από όλους τους προαναφερθέντες βέβαια το κυρίαρχο θέμα είναι ο Τσόρι. Ο Σίλβα ξεκαθάρισε πως θα αποφασίσει την Τρίτη για τον Αργεντίνο "μαέστρο" και έχοντας μιλήσει μαζί του ενώ θα πράξει το ίδιο και με τον Ντα Κόστα.

Αφήνοντας με τον τρόπο του ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας... ανατροπής των δεδομένων για την 11άδα. Ανατροπή της τελευταίας στιγμής ενόψει Άρσεναλ στο Emirates.

Εάν είναι να γίνει μία έκπληξη πάντως λογικά θα συμβεί με Τσόρι ή με Σεμπά, αφού υπάρχει η επιλογή με κέντρο με Κασάμι - Καμπιάσο - Φορτούνη - Πάρντο και μπροστά τους στην γραμμή κρούσης τους Ιντέγε και Σεμπά. Για τον Σεμπά ο Σίλβα ψάχτηκε μέσω της συμμετοχής του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης χαρακτηριστικό είναι πως στον αγωνιστικό χώρο το σχήμα στην επίθεση κάποια στιγμή γύρισε και σε 4-4-2.

O Σίλβα πάντως ήδη έχει προετοιμάσει τους παίκτες του με την σχετική ανάλυση για την Άρσεναλ και μεταφέροντάς τους όσα χρειάζεται. Εξάλλου στον προγραμματισμό ήταν να δουν και πλάνα από αγώνες της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ