2015-09-29 11:12:09
Φωτογραφία για ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ!
Πολλοί από τους παίκτες του Ολυμπιακού που θα βρεθούν το βράδυ της Τρίτης στο Emirates έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν την Άρσεναλ και έχουν... εμπειρία από τις συνθήκες που θα βρουν κόντρα στην πανίσχυρη αγγλική ομάδα.

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" Υπάρχουν κάποιοι που την έχουν νικήσει σε προηγούμενες συναντήσεις, όπως ο Σιόβας (αλλά και οι Μανιάτης Φουστέρ) με τον Ολυμπιακό, ο Σαλίνο με την Μπράγκα και ο Ντα Κόστα, ο οποίος μάλιστα την έχει αποκλείσει από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Μανουελ Ντα Κόστα αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν στις αρχές της καριέρας του και είχε παίξει βασικός στη νίκη επί της Άρσεναλ στην Ολλανδία με 1-0, την περίοδο 2006-07! Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε αντικατασταθεί στο 65' εκείνου του παιχνιδιού, ενώ στο Λονδίνο δεν είχε αγωνιστεί στο 1-1. Η ομάδα του είχε προκριθεί στα προημιτελικά, αφήνοντας τους Άγγλους εκτός συνέχειας του Champions League. Λίγα χρόνια αργότερα, στις 30 Οκτώβρη του 2010, έπαιξε σε όλο το ματς Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 1-0 στο Emirates, με το γκολ του Σονγκ στο 88, για την Premier League.


Την Άρσεναλ την έχει νικήσει στο Champions League και ο Λεάντρο Σαλίνο! Με τη φανέλα της Μπράγκα, τη σεζόν 2010-11, με 2-0 στην Πορτογαλία. Στο ματς του Λονδίνου εκείνη τη χρονιά για τον όμιλο της διοργάνωσης η Άρσεναλ είχε συντρίψει την Μπράγκα με 6-0 αλλά ο Σαλίνο ήταν εκτός αποστολής!

Οι παλιότεροι του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Δημήτρης Σιόβας, στις προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων για τη διοργάνωση είχαν σημαντικό ρόλο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε σκοράρει μάλιστα το πρώτο γκολ στο 2-1 με το οποίο είχαν νικήσει οι ερυθρόλευκοι στις 4 Δεκεμβρίου του 2012. Είχε παίξει και στο 1-3 του Emirates την ίδια σεζόν, όπως και στη νίκη με 3-1 στο Φάληρο μια σεζόν νωρίτερα. Ο Σιόβας είχε αγωνιστεί στο Άρσεναλ-Ολυμπιακός 3-1 ως αμυντικός χαφ από τον Ζαρντίμ, ενώ στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ 2-1 ήταν στον πάγκο. Δύο γκολ στην Άρσεναλ σε τέσσερα ματς εναντίον της έχει ο Νταβίντ Φουστέρ που όμως είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας στη φετινή περίοδο.

Πολλά παιχνίδια στην Αγγλία κόντρα στην Άρσεναλ έχει κάνει ο Παϊτίμ Κασάμι ως παίκτης της Φούλαμ. Την περίοδο 2011-12 έπαιξε αλλαγή για 15 λεπτά στο Emirates, στο Άρσεναλ-Φούλαμ 1-1! Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε σε όλο το ματς Φούλαμ-Άρσεναλ 1-3, ενώ στο 2-0 υπέρ της Άρσεναλ στο Arsenal Stadium είχε μπει αλλαγή στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Ο Έστεμπαν Καμπιάσο δεν αντιμετώπισε ποτέ την Άρσεναλ στην Ευρώπη, ως παίκτης της Ίντερ και της Ρεάλ. Πέρσι στην Premiership αγωνίστηκε στο Emirates για 90 λεπτά, στην ήττα της Λέστερ με 2-1. Ενώ στο ματς του πρώτου γύρου (Λέστερ-Άρσεναλ 1-1) ήταν στον πάγκο.

Ο Μπράουν Ιντέγε ήταν πέρυσι παίκτης της Γουέστ Μπρομ, αλλά δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο ματς πρωταθλήματος, μένοντας στον πάγκο.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αναμετρηθεί με την Άρσεναλ ο Ρομπέρτο, ενώ ο Τσόρι επίσης δεν έχει παίξει εναντίον της στο παρελθόν και λόγω του τραυματισμού του θα περιμένει τον επαναληπτικό, εκτός αν χρησιμοποιηθεί έστω και λίγο από τον Μάρκο Σίλβα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.....
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ