2015-09-29 16:07:05
Φωτογραφία για ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!
Μπορεί το έργο του να είναι δύσκολο, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να αρχίσει την... αντεπίθεσή του από το Emirates διεκδικώντας αποτέλεσμα από την Άρσεναλ.

Ασφαλώς το αποψινό ματς με τους "κανονιέρηδες" στο Λονδίνο (21:45, ΟΤΕ Sport 2) είναι από αυτά που κάθε πιθανός βαθμός είναι ευπρόσδεκτος, αλλά οι ερυθρόλευκοι θα μπουν στο Emirates για τη νίκη! Ακόμη κι αν οι αντίπαλοί τους δείχνουν σε καλή κατάσταση και... «καίγονται» και αυτοί για τη νίκη.

Ο Μάρκο Σίλβα πήρε μαζί του στην αποστολή τους Τσόρι και Ντα Κόστα. Λογικά είναι εξαιρετικά αμφίβολο και σχεδόν απίθανο να παίξουν, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι στη 18αδα αμφότεροι κι εφόσον παραστεί ανάγκη από την εξέλιξη του αγώνα να ριχτούν στη... μάχη για να προσφέρουν, έστω και για 20-25 λεπτά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει κάνει απόλυτα σαφή τα πλάνα του. Στην τελευταία του δοκιμή χρησιμοποίησε τον Σεμπά αντί του Σαλίνο
. Ρομπέρτο στο τέρμα, Σιόβα και Μποτία στόπερ, Ελαμπντελαουί και Μασουακού (χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με Σαλίνο) στα άκρα της άμυνας, Καμπιάσο και Κασάμι αμυντικά χαφ, Πάρντο δεξιά και Σεμπά αριστερά, με τον Φορτούνη «δεκάρι» (στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικού στην Ευρώπη, μετά από αυτές σαν αλλαγή με Μπάγερν φέτος και Ντνίπρο πέρσι) και Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός καλείται να βάλει τέλος σε μια αρνητική παράδοση και σειρά αποτελεσμάτων στη Αγγλία και στην προσπάθεια να βάλει μια... τελεία σε όλα αυτά, θα έχει στο πλευρό του πάνω από 3.000 οπαδούς του, ενώ δίπλα στην ομάδα θα είναι και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρίσκεται στο Λονδίνο εδώ και μέρες για επαγγελματικούς λόγους, όπως έχουμε αναφέρει.

Οι «κανονιέρηδες» από την πλευρά τους δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, καθώς ήδη έχουν μπει σε περιπέτειες γνωρίζοντας απρόσμενη ήττα από τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζιρού και στους τραυματίες Φλαμινί, Αρτέτα, Ροσίτσκι και Γουίλσιρ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κοκλέν. Η πιθανότερη σύνθεση των γηπεδούχων είναι: Οσπίνα (αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα προτιμηθεί από τον πολύπειρο Τσεχ, όπως σας ενημερώσαμε), Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Μπεγερίν, Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα, Εζίλ, Ράμσεϊ, Σάντσες και Γουόλκοτ.

Διαιτητής θα είναι ο Μπας Νάιχαους.

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν στο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερν να κάνει το... καθήκον της, αφού δεν επιθυμούν άλλη δυσάρεστη έκπληξη από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι παίκτες του Θρύλου με ψυχή, τσαμπουκά και τη βοήθεια του κόσμου τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους, δεν θα αφήσουν την Άρσεναλ να κάνει το δικό της και ευχή όλων μας είναι να φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα από το Λονδίνο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ