2015-09-30 10:27:11
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ... ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!
Ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε ότι επιχείρησε... ηθελημένα το απευθείας κόρνερ και έκανε λόγο για μία από τις μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού στο Champions League!

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες νίκες μας στο Champions League. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε πολλούς χώρους, που εκμεταλλευτήκαμε. Δεν τελείωσε τίποτα όμως. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Αυτό το ''διπλό'' που κάναμε μας επιτρέπει να κοιτάμε και τη δεύτερη θέση» δήλωσε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στην κάμερα του ΟΤΕ TV, προσθέτοντας:

«Σίγουρα είναι μία πολύ μεγάλη νίκη με έναν αντίπαλο που κυνηγά και αυτός τις δύο πρώτες θέσεις. Είμαστε δεύτεροι στη βαθμολογία και θέλουμε να είμαστε εκεί. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο καλά μπορούμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Πάμε βήμα-βήμα».

Ερωτηθείς για το πρώτο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το πρώτο μου γκολ στο Champions League, αλλά σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Όσο για το αν το ήθελε να σκοράρει με απευθείας κόρνερ, εξήγησε: «Να σας πω την αλήθεια, το σκέφτηκα, γιατί τον είδα λίγο έξω και το δοκίμασα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ