2015-09-30 13:36:08
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ Η... ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ!
Το βράδυ δεν είναι ιστορικό για τον Ολυμπιακό μόνο για το «διπλό» που του δίνει πιθανότητες πρόκρισης αλλά και γιατί προκύπτουν στατιστικά στοιχεία αντίστοιχης σημασίας Είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό!

Ο Ολυμπιακός πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται ότι με αυτό το ιστορικό «διπλό» επί της Άρσεναλ, έχει θετική παράδοση απέναντι στους «κανονιέρηδες», φτάνοντας τις τέσσερις νίκες, ενώ οι Λονδρέζοι έμειναν ...στις τρεις, με τα γκολ να είναι 11-11.

Ένα άλλο ιστορικό στοιχείο που προκύπτει από τη νίκη αυτή των ερυθρόλευκων στο «Έμιρεϊτς» είναι ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της Άρσεναλ στο Champions League που ξεκινά με δύο συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση!

Επιπλέον, αυτό το 2-3 έγινε η μόλις τρίτη νίκη ελληνικής ομάδας σε 40 ματς στην Αγγλία, μετά το 3-2 της ΑΕΚ επί της Ντέρμπι τη σεζόν 1976-77 και το 2-1 του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Φυσικά, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ήταν και η πρώτη νίκη των ερυθρόλευκων επί αγγλικού εδάφους μετά από 12 αποτυχημένες προσπάθειες και συνολική διαφορά τερμάτων, πλέον, στο 6-39.

Τέλος, το 2-3 του Φινμπόγκασον, ήταν και το πρώτο φετινό γκολ που παίρνει ο Ολυμπιακός από σέντερ φορ του μετά από 18 φορές που πανηγύρισε γκολ επί του αντιπάλου του. Έμελλε φυσικά να είναι και το πιο κρίσιμο στη σεζόν... μέχρι το επόμενο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ