2015-09-30 15:41:32
Φωτογραφία για 8 χρυσές συμβουλές, αν ψάχνεις εναγώνια λύση στο πρόβλημα σου [video]
1. Η ανάληψη του χειρισμού της υπόθεσής σου από ειδικό δικηγόρο είναι επένδυση και όχι σπατάλη 2.  Νομικές Συμβουλές που δίνονται σε νομικές ερωτήσεις σου από άτομα που είναι άσχετοι με τη νομική επιστήμη και ιδιαίτερα τη μάχιμη δικηγορία, συνήθως σε διάφορα forums ή sites κοινωνικών σχέσεων είναι πραγματικά άκρως επικίνδυνη και επιπόλαια συμπεριφορά.

3. Το τι ακριβώς θα κάνεις θα σου πει ο ειδικός δικηγόρος που ασχολείται με υποθέσεις με παρόμοιο αντικείμενο με την δική σου και όχι κάποιος φίλος ή γνωστός σου ή άγνωστος που συνάντησες τυχαία στο διαδίκτυο. Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη για ζητήματα καθαρά νομικά.

4. Μην επιχειρείς να κάνεις το δικηγόρο, είναι ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ, θα σου κοστίσει ακριβά, γιατί δεν έχεις τις ειδικές γνώσεις και την εμπειρία του να χειριστείς την υπόθεσή σου ή να δεις τις προοπτικές της και ακόμη διότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι υποχρεωτική από το νόμο η παράσταση με δικηγόρο.


5. Κάθε νομικό πρόβλημα είναι διαφορετικό και δεν λύνεται με τον ίδιο τρόπο. Θέλεις νομική κατοχύρωση και ασφαλώς ένας καλός δικηγόρος είναι μονόδρομος.

6. Ο κανόνας "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" ισχύει και στις νομικές/δικαστικές υποθέσεις τις περισσότερες φορές.

7. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ στην υπόθεσή σου είναι ο προορισμός σε ένα δύσκολο "ταξίδι" και ο ειδικός νομικός σύμβουλος/δικηγόρος οφείλει με ασφάλεια να σε οδηγήσει σε αυτόν τον προορισμό χαράσσοντας τη σωστή πορεία σε συνεργασία μαζί σου. Συνεργάσου μαζί του για να επιτύχεις.

8. Η δικαιολογία δεν έχω λεφτά για δικηγόρους και δικαστήρια ουσιαστικά δείχνει ότι δεν θεωρείς σημαντικό το νομικό πρόβλημά σου και την υπόθεσή σου, με αποτέλεσμα η υπόθεσή σου να είναι καταδικασμένη  να αποτύχει προτού καν ξεκινήσει. Βρες τα χρήματα και ξεκίνα έγκαιρα για να μη χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου. - Αν όντως είσαι σε πραγματική οικονομική αδυναμία ζήτα βοήθεια από τον αρμόδιο κατα τόπο Δικηγορικό Σύλλογο ή το Πρωτοδικείο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ