2015-09-30 17:21:06
Φωτογραφία για Η απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη στον ΣΥΡΙΖΑ
Η απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη, δεν άργησε να έρθει, λίγο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσεις του σχετικά με τα «επιχειρηματικά τζάκια, που ενδεχομένως βρίσκονται πίσω από υποψήφιους για την αρχηγία της ΝΔ».

«Η ιστορία της παράταξής μου δεν χρειάζεται την “προστασία” σας. Φροντίστε τα του οίκου σας, αφού όσοι έχουν μάτια βλέπουν και όσοι έχουν αυτιά ακούν», ήταν η απάντηση του κ. Κακλαμάνη.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ που προηγήθηκε...

Τη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη ότι «δεν θα επιβάλλουν οι επιχειρηματίες τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη, είναι αποκαλυπτικές για την πάγια και σταθερή διασύνδεση της ΝΔ με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει:

«Οι αναφορές του έμπειρου στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα επιχειρηματικά τζάκια που εμπλέκονται στο παρασκήνιο της εκλογής νέου προέδρου, είναι ενδεικτικές του ότι στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ αντιπαρατίθενται τα συμφέροντα της διαπλοκής και όχι οι πολιτικές θέσεις των υποψηφίων». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ