2015-09-30 20:23:25
Φωτογραφία για Τι έπαθε η καημένη -  Δείτε το απιστευτο...  μπλέξιμο μιας λεοπάρδαλης στην Ινδία [video]
Η περιέργεια συνήθως σκοτώνει τη γάτα, κάτι που ισχύει ακόμα και στην περίπτωση όταν έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο αιλουροειδές όπως μια λεοπάρδαλη της Ινδίας που βρέθηκε σε εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση

Το περιστατικό έγινε στην Ινδία, και μάλιστα κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μια άγρια λεοπάρδαλη, ψάχνοντας για φαγητό ή νερό βρέθηκε να έχει παγιδεύσει το κεφάλι της μέσα σε ένα μεταλλικό δοχείο. Χωρίς πλέον να μπορεί να αντιδράσει περιφερόταν για αρκετή ώρα στην περιοχή, ανάμεσα στους έκπληκτους κατοίκους της περιοχής του Ρατζαστάν.

Το άτυχο ζώο βρέθηκε για αρκετή ώρα σ' αυτή την δυσάρεστη θέση, καθώς κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν είχε το κουράγιο να πλησιάσει και να την απελευθερώσει από τον μπελά στον οποίο είχε μπλέξει. Την λύση έδωσε ένας από τους δασοφύλακες της περιοχής, ο οποίος νάρκωσε το ζώο έτσι ώστε να μπορέσουν να του βγάλουν το μεταλλικό δοχείο από το κεφάλι χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Όπως και να έχει, το βίντεο που καταγράφει την σκηνή έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, καθώς συνδυάζει ιδανικά την ελαφρότητα μιας κατάστασης ενός τόσο άγριου και έξυπνου ζώου με την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία θα μπορούσε να βρεθεί αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι να την βοηθήσουν.  
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ