2015-09-30 21:44:25
Φωτογραφία για Ζημιές στο οδικό δίκτυο της Αργιθέας στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Άρτας - Δείτε τι άφησε πίσω της η χθεεσινή  πλημμύρα [video]
Εξαιρετικά ακραίες οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν για μιά περίπου ώρα το απόγευμα της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Αργιθέας και ειδικότερα στην περιοχή Αγορασιάς - Πετρωτού όπου και γίνεται η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Άρτας.

Η ένταση της βροχής ήταν τέτοια που όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί (του Ευθ. Ζήση) που έκανε δρόμο και βουνό να μην ξεχωρίζουν.

Καταρράκτες τα νερά που έπεφταν στο δρόμο με δύναμη, συμπαρέσυραν στο πέρασμά τους χώματα, πέτρες, κλαδιά και ότι άλλο μπορούσαν να μετακινήσουν δημιουργώντας μια εφιαλτική εικόνα για όσους προσπαθούσαν εκείνη την ώρα να φθάσουν στον προορισμό τους. Όπως σας αναφέραμε και το χθεσινό ρεπορτάζ , αμέσως μετά την έντονη πλημμύρα, η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε μέχρι να καταφέρουν τα μηχανήματα της Π.Ε. Καρδίτσας να δώσουν στην κυκλοφορία μία λωρίδα ώστε να ξεμπλοκάρουν όσα οχήματα είχαν κολλήσει στο σημείο. Σήμερα Τετάρτη τα μηχανήματα συνέχισαν τον καθαρισμό δίνοντας και τα δύο ρεύματα στην κυκλοφορία.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ