2015-09-30 22:59:17
Φωτογραφία για ΣΑΛΙΝΟ : ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Έχει βοηθήσει αφάνταστα τον Ολυμπιακό από τη θέση του δεξιού μπακ, αλλά πλέον δίνει λύσεις και σε άλλες θέσεις, όπου τον χρειάζεται η ομάδα του.

Ο Λεάντρο Σαλίνο ήταν... συγκινητικός και εξαιρετικός στο αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων στο Emirates και συνέβαλλε τα μέγιστα για τη μεγάλη επιτυχία του Θρύλου.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στη NOVA:

Για τη σπουδαία επιτυχία:

«Πραγματικά ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να το παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα. Γνωρίζαμε ότι η Άρσεναλ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, ότι θα κινδυνεύαμε και ότι θα ήταν δύσκολο να το πετύχουμε. Όμως, παίξαμε αρκετά καλά, τρέξαμε πολύ, κουραστήκαμε πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για μας, αλλά και για τους φιλάθλους μας, που αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια που ήταν στο πλευρό μας».

Για τη δική του απόδοση:

«Όπου και αν μου ζητούν να παίξω, προσπαθώ να τα δίνω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να προσπαθήσω και στα δεξιά και στα αριστερά και στο κέντρο του γηπέδου. Παντού, όπου μου ζητήσει και μου εξηγήσει ο προπονητής ότι με χρειάζεται η ομάδα, θα προσπαθώ να τα δώσω όλα. Σε άλλες θέσεις υποφέρω περισσότερο, σε άλλες λιγότερο, αλλά πάντα θα προσπαθώ να τα δίνω όλα για να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ