2015-09-30 23:48:14
Φωτογραφία για ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ : ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
Πανευτυχής για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ και μάλιστα με δικό του γκολ, εμφανίστηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον σε δηλώσεις του στον Τύπο της Ισλανδίας.

Η χαρά είναι διάχυτη στο Λιμάνι μετά τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ μέσα στο «Έμιρεϊτς», σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Τύπο της Ισλανδίας.

Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος πέτυχε και το κρίσιμο τέρμα, είπε –μεταξύ άλλων- στους συμπατριώτες του πως το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πάρει τη σωστή θέση στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήμασταν πολύ χαρούμενοι όλοι στην ομάδα και κοιμηθήκαμε καλά ύστερα από ένα τέτοιο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον στην ιστοσελίδα «433.is» και πρόσθεσε:

«Ξέραμε πριν από το ματς πως η Άρσεναλ θα είχε την κατοχή της μπάλας και πως εμείς θα έπρεπε να παίζαμε έξυπνα στην επίθεση. Εγώ, ήξερα πως θα μου παρουσιάζονταν ευκαιρίες στην επίθεση. Απλά, από μένα εξαρτιόταν να πάρω τις σωστές θέσεις. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκειά του και πιστεύω πως θα ήταν ωραίο να το παρακολουθήσει κάποιος».


Και συνέχισε ο Φινμπόγκασον: «Η ομάδα μας μετρούσε 12 ήττες στην Αγγλία και είχε σκοράρει μόλις τρεις φορές. Μάλιστα, μετά το ματς ήρθε ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και μας είπε πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη, αλλά και για αυτό γεγονός πως είμαστε ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου. Όλα είναι ανοικτά και τώρα έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός και η Ντινάμο έχουν από τρεις βαθμούς, ενώ η Άρσεναλ δεν έχει ακόμη: «Δεν θα είναι εύκολο κόντρα στην Ντινάμο, καθώς στο Ζάγκρεμπ έχει νικήσει την Άρσεναλ και γενικά παίζει καλά. Το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι είναι εκτός έδρας και αν πάρουμε εκεί τη νίκη, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για εμάς. Και η Άρσεναλ από την άλλη μπορεί να νικήσει την Μπάγερν. Ποτέ δεν ξέρεις. Είμαστε σε καλή θέση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Στη συνέχεια, ο Ισλανδός επιθετικός ερωτήθηκε για την παραμονή του στην Αθήνα: «Η μέχρι τώρα εμπειρία που έχω από τον Ολυμπιακό είναι πολύ καλή, καθώς είναι μία μεγάλη ομάδα που ανήκει στην ελίτ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League. Στο πρωτάθλημα έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά, όπου έχουμε κάνει το πέντε στα πέντε».

Τέλος, για το περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι στιγμής στην ομάδα του Πειραιά: «Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι τόσο χαρούμενος για το λίγο χρόνο συμμετοχής που είχα. Αμέσως μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ήμουν συνεχώς στον πάγκο και δεν αγωνίστηκα καθόλου. Γι’ αυτό το χθεσινό ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αλλά, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, γιατί τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Το θέμα είναι να είσαι έξυπνος και να αδράξεις την ευκαιρία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ