2015-10-01 01:54:10
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΡΝΤΟ!
Το πρώτο του γκολ στο Champions League πέτυχε ο Φελίπε Πάρντο ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό γράφοντας το 0-1 στο Emirates κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ των ερυθρόλευκων, ανέφερε ότι ο Θρύλος έγραψε ιστορία νικώντας μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ στην έδρα της και κατάφερε να πάρει μία πολύ ιστορική νίκη.

Ακόμα, μίλησε και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα και ανέφερε ότι άπαντες στο Λιμάνι έχουν αυτοπεποίθηση μετά από μία τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη.

Τέλος, δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε λέγοντας ότι το άξιζε και ο ίδιος γιατί δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά, ενώ έδωσε και τα… εύσημα στους συμπαίκτες του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα τα έδωσε όλα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και ένα παιχνίδι που δεν θα ήταν εύκολο απέναντι στην Άρσεναλ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Καταφέραμε μία ιστορική νίκη σε ένα γήπεδο της Αγγλίας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πάρντο για το χθεσινό παιχνίδι.


«Η ομάδα πρέπει να σκέφτεται ότι πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει και να μαζεύει βαθμούς. Τώρα συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα με τη νίκη αυτή απέκτησε αυτοπεποίθηση. Μετά από μία νίκη σε παιχνίδι Champions League, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς», τόνισε ο Κολομβιανός εξτρέμ και συνέχισε λέγοντας: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δουλεύω σκληρά από την μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι, λοιπόν, μία στιγμή που την ήθελα και την έψαχνα. Δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Είμαι λοιπόν χαρούμενος.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που έδωσαν την ευκαιρία να βάλω αυτό το γκολ για την ομάδα. Είναι σημαντικό γιατί είναι μία μεγάλη οικογένεια και το απέδειξε σήμερα στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ