2015-10-01 16:07:09
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο «ΦΙΝΜΠΟ»!
Η έλευσή του στην Ελλάδα τον βρήκε να... αγωνιά για το αν μπορεί να επιστρέψει στα γκολ! Η αρχή δύσκολη και η απογοήτευσή άφηνε τα πρώτα σημάδια. Ολα όμως άλλαξαν στο 66' της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ στο Emirates, μετά την ασίστ του Πάρντο.

Ο λόγος για τον Φινμπόγκασον, ο οποίος είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον ίδιο να... ανακουφίζεται.

Τα συναισθήματά του... πλημμύρισαν τον ισλανδικό Τύπο και 300.000 συμπατριώτες του πανηγύρισαν μαζί του!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και... ανακουφισμένος για το γκολ που έβαλα, γιατί ήταν κάτι που το περίμενα πολύ. Είναι τρομερό το συναίσθημα να σκοράρεις σε μία τέτοια έδρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι φοβερό διότι δεν είχαμε κερδίσει (ο Ολυμπιακός) ποτέ στην Αγγλία.

Και είναι πολύ σπουδαίο το να ξέρεις πως είσαι μέρος μίας τέτοιας νίκης. Ειλικρινά εύχομαι να αποδειχθεί πολύ σημαντικό αυτό το γκολ που έβαλα για την συνέχεια της ομάδας στην Ευρώπη. Όχι μόνο δηλαδή γι' αυτό το ματς. Το ξαναλέω για μένα ήταν τρομερό να το βάλω ένα τέτοιο τέρμα. Τώρα ελπίζω να παίζω ακόμα περισσότερο» τόνισε στους Ισλανδούς ο 26χρονος επιθετικός και έκανε δώρο το νικητήριο γκολ στη... νέα του οικογένεια.


«Νιώθω απίστευτα που έβαλα γκολ μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Που το πανηγυρίσαμε με τον κόσμο μας. Οι οπαδοί μας ήταν τρομεροί και στο Λονδίνο και τους ευχαριστούμε πολύ».

Την Κυριακή ο "Φίνμπο" θα βρεθεί στην Τούμπα κόντρα σε μια ομάδα που τον σκάναρε αρκετά και τον έβαλε ψηλά στη λίστα της. Εκεί, ο Ισλανδός θα βρεθεί κόντρα σε ένα διαφορετικό κοινό, σε μια από τις πιο καυτές έδρες που έχει παίξει. Ο ίδιος έδωσε το σύνθημα «Πρέπει τώρα να αφήσουμε πίσω μας την Άρσεναλ. Έχουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό ματς, όπου πρέπει να επικεντρωθούμε και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ