2015-10-01 18:25:07
Φωτογραφία για Αποκαλύφθηκε το μυστικό της στεγανοποίησης του iPhone 6S
Το νέο iPhone 6S πέρασε με επιτυχία τα περισσότερα τεστ που του υποβλήθηκαν ακόμη και αυτό του νερού όπου βυθίστηκε για μια ολόκληρη ώρα στο νερό και συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Το iFixit αποφάσισε να λύσει για ακόμη μια φορά την συσκευή και να ανακαλύψει ποιος είναι ο λόγος που το νέο iphone αντέχει τώρα και στο νερό.

Το αποτέλεσμα ήταν να εντοπιστεί περιμετρικά του πλαισίου μια καλά τοποθετημένη "λαστιχοταινια" που εξασφαλίζει την στεγανότητα ανάμεσα στα υλικά.

Όμως δεν είναι μόνο αυτή η αιτία της στεγανότητας του νέου iphone αφού εντοπίστηκε πως κάθε iphone 6S έχει βουτηχτεί τώρα σε μια ειδική κόλα που αδιαβροχοποιεί κάθε ηλεκτρονικό εξάρτημα.

Μάλιστα στις αρχές του χρόνου η Apple είχε κατοχυρώσει αυτή την πατέντα.

Τέλος εντοπίστηκε ένα στρώμα λεπτής σιλικόνης σε σημεία όπως είναι το βύσμα των ακουστικών αλλά και του μικροφώνου και του ηχείου με σκοπό την στεγάνωση.

Φαίνεται πως η Apple έχει πάρει στα σοβαρά τις δοκιμές για ένα αδιάβροχο κινητό, αφού καμιά αναφορά δεν έγινε για αυτές τις ικανότητες και μπορεί το επόμενο μοντέλο να μας επιτρέπει να μιλάμε και μέσα στο νερό.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ