2015-10-01 23:17:14
Φωτογραφία για Το συγκλονιστικό γράμμα ετοιμοθάνατου πατέρα σε καρκινοπαθή κόρη του - Εκανε την ελληνίδα παρουσιάστρια να δακρύσει στον αέρα [photos+video]
Η ιστορία του Τομ Ατγουότερ από τη Βρετανία κατάφερε να συγκινήσει ολόκληρο το πλανήτη με τη δύναμη ψυχής που είχε αυτός ο άνθρωπος, καθώς... έδωσε μάχη πριν φύγει από τη ζωή για να σώσει την κόρη που υποφέρει από νευροβλάστωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου.

Η Όλγα Τρέμη συγκινήθηκε παρουσιάζοντας το συγκινητικό αυτό θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Κέλι, αγάπη μου, λυπάμαι που δεν θα σε δω να μεγαλώνεις, όπως θα ήθελα. Η ζωή είναι καθαρή τύχη και η δική μου δυστυχώς τελειώνει», έγραψε ο Tom Attwater που πέθανε νικημένος από το καρκίνο την Τρίτη.

Το γράμμα που έγραψε ο 32χρονος στην κόρη του περιείχε συμβουλές προς την 6χρονη θετή κόρη του, η οποία επίσης πάσχει από καρκίνο. Το γράμμα του Attwater είχε δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής, ο 32χρονος κατάφερε να εκπληρώσει ένα μεγάλο στόχο που ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία της κόρης του.

Ο Tom εκτός από μηνύματα υποστήριξης, έλαβε και δωρεές από ολόκληρο τον κόσμο. Τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει μισό εκατ. λίρες τα οποία προορίζονται για τις θεραπείες της μικρής Κέλι.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ