2015-10-02 00:58:37
Φωτογραφία για Γιατί δεν έχουμε ακόμη ένα jaibreak στο ios 9
Το ios 9 έχει κυκλοφορήσει από την Apple στις 16 Σεπτεμβρίου και ενώ ο γνωστός προγραμματιστής iH8sn0w έχει δημοσιεύσει ένα video - απόδειξη πως υπάρχει δυνατότητα jailbreak στο καινούργιο λειτουργικό, όμως δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο αντίστοιχο εργαλείο. . Οι λόγοι είναι πολλοί με κυριότερο αυτόν που σε κάθε καινούργιο λειτουργικό η Apple κάνει συνεχόμενες αναβαθμίσεις με αποτέλεσμα θα διόρθωνε τα exploit (Kernel Patch Προστασίας)  που θα εκμεταλλεύονταν το εργαλείο με συνέπεια να κλείσει πολύ γρήγορα.

Ακόμη ένας σοβαρός λόγος είναι οι πολλές συσκευές (iphone/ipod/ipad) που θα πρέπει να  δοκιμαστούν και να βεβαιωθεί, ότι κάποιο εργαλείο λειτουργεί σωστά σε όλες και αυτό παίρνει πολλές ώρες και μέρες δουλειάς καθώς κάθε συσκευή έχει και διαφορετικό επεξεργαστή.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και το γεγονός πως τώρα έχουμε μια νέα συσκευή iphone την 6S με ένα εντελώς καινούργιο επεξεργαστή των Α9 που έχει διαφορετική σχεδίαση και σύμφωνα με τον iH8sn0w είναι χωρισμένος σε δυο τμήματα οπότε και δυσκολεύει την διαδικασία του jailbreak.

Έτσι όσοι καρτετρικα περιμένετε ένα καινούργιο jailbreak για το ios 9 κάντε λίγο ακόμη υπομονή καθώς όπως φαίνεται μπορεί να το έχουμε στο ios 9.1 που τα πράγματα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και οι προγραμματιστές θα έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ