2015-10-02 16:31:10
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ
Μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα ακολούθησε ο Ιντέγε, τον οποίο περιμένει για την ενδεκάδα ο Σίλβα.

Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στην πρωινή προπόνηση ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Ιντέγε Μπράουν να ακολουθεί μέρος του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον μετά και την αυριανή προπόνηση που αναμένεται να κάνει σε φουλ ρυθμούς ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορεί, αν όλα εξελιχθούν καλά, να τον υπολογίζει για την βασική του ενδεκάδα.

Ο Σίλβα θέλει να έχει πανέτοιμο τον Νιγηριανό επιθετικό καθώς θεωρεί πως ταιριάζει καλύτερα για το Κυριακάτικο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, από ότι ο Φινμπόγκασον που από την άλλη βεβαίως είναι πανέτοιμος να παίξει αν κριθεί πως ο Ιντέγε δεν είναι 100% έτοιμος.

Η προπόνηση κύλησε με πολύ τακτική με τον Σίλβα να δείχνει κάποιες από τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα στην Τούμπα στο οποίο αναμένεται να υπάρξουν δύο με τρεις αλλαγές σε σχέση με αυτό στο Λονδίνο, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή των Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ στο αρχικό σχήμα, παίκτες «φρέσκοι» καθώς δεν αγωνίστηκαν με την Άρσεναλ, και αποτελούν βασικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.


Λογικά θα πάρουν τις θέσεις των Κασάμι και Σεμπά στην ενδεκάδα ενώ ανοικτή είναι και η επιστροφή του Μασουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Σαλίνο.

Από εκεί και πέρα Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Καμπιάσο, Πάρντο, Φορτούνης θα είναι ξανά στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Το επίσης ευχάριστο είναι πως τόσο ο Τσόρι όσο και ο Ντα Κόστα ακολουθούν κανονικά χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ομάδας και θα είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ