2015-10-02 19:23:56
Φωτογραφία για Πρωτοφανές: Ανήλικα κοριτσάκια άρπαξαν κάμερα στο κέντρο της Πάτρας
Και νέο περιστατικό εγκληματικότητας με δράστες ανήλικους σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα Δύο ανήλικα κοριτσάκια επιτέθηκαν σε περαστικό και του άρπαξαν μία τσάντα η οποία περιείχε μία κάμερα. Το περιστατικό έγινε στην "καρδιά" της πόλης και συγκεκριμένα σγτη διασταύρωση των οδών Βότση και Μαιζώνος.

Το θύμα της κλοπής ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να εντοπίσουν τους ανήλικους κλέφτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr  τα ανήλικα κοριτσάκια συνοδεύει μία γυναίκα με ένα μωρό στην αγκαλιά, η οποία και το πιθανότερο να τα καθοδηγεί, ενώ μάρτυρες αναφέρουν οτι οι δράστες φέρεται να είναι ρουμανικής καταγωγής.

Να σημειωθεί οτι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το τρίτο που σημειώνεται στην Πάτρα μέσα σε ένα 24ωρο. Υπενθυμίζεται οτι, όπως έγραψε το tempo24.gr, χθες ανήλικοι μεταξύ των οποίων και ένας 6χρονος άρπαξαν πορτοφόλι από γυναίκα στην Ελευθερίου Βενιζέλου. Επίσης το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Ηρακλέους στην Εγλυκάδα τρεις ανήλικοι άρπαξαν την τσάντα γυναίκας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ