2015-10-02 22:02:08
Φωτογραφία για «ΝΤΟΠΕΣ» ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ... ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ!
Ο Σίλβα ζητά από τους παίκτες του να βγάλουν στην Τούμπα το πάθος και την ψυχή που... κατέθεσαν στο γήπεδο της Άρσεναλ και ο ίδιος θα τους δείξει πλάνα από ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να... ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, όπως έκανε και πριν τον αγώνα με τους "κανονιέρηδες". Για τον λόγο αυτόν ο Μάρκο Σίλβα αξίωσε από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν πάθος και ψυχή και στην Τούμπα, προκειμένου να φύγουν νικητές. Εξάλλου και ο ίδιος και οι παίκτες του ξέρουν πως τα κίνητρα είναι πολλά. Και το γόητρο και η βαθμολογία αλλά και η πρόθεση όλων στην ομάδα να συνεχίσουν σε πολύ καλούς ρυθμούς και στην Super League.

«Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είμαστε, όπως και με την Άρσεναλ. Να έχουμε τα ίδια καλά στοιχεία και την ίδια λογική», είναι το... μήνυμα του Σίλβα σε παίκτες που αξίωσε πάθος, θέληση, αυταπάρνηση, ψυχή και χαρακτήρα σωστής ομάδας.


Ο Πορτογάλος έχει δει όλα τα τελευταία χρονικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και την Κυριακή θα δείξει πλάνα στους παίκτες του για να τους αναλύσει περισσότερα πράγματα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα οι... σίγουροι φαίνεται να είναι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μποτία, Φορτούνης, Καμπιάσο και Πάρντο.

Κατά τα άλλα υποψήφιος για επιστροφή είναι ο Μιλιβόγεβιτς για να παίξει αντί του Κασάμι, ο Μασουακού για την θέση του Σαλίνο και βέβαια ο Φινμπόγκασον για αντί-Ιντέγιε.

Για τον Ντουρμάζ δε είναι σχεδόν... βέβαιο πως θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα για να πάρει θέση στα άκρα αντί του Σεμπά. Για τον Ιντέγε πάντως πιο ασφαλή και ουσιαστικά συμπεράσματα θα βγουν το Σάββατο, καθώς ούτε την Παρασκευή έδειξε το απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας.

Παραμένει βέβαια αμφίβολος και συνεχίζει να είναι δύσκολο το να προλάβει να είναι στην κατάσταση που πρέπει για τον ΠΑΟΚ. Και ο Σίλβα για να τον ρίξει στη... μάχη της Τούμπας θα πρέπει να είναι βέβαιος πως θα είναι στο 100%...

Εκτός των άλλων πάντως θα πρέπει να τονιστεί πως λογικά και αυτήν την φορά ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει τουλάχιστον μία... έκπληξη στο βασικό του σχήμα, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ