2015-10-02 23:00:13
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ... ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ! (PHOTOS)
Το site Football Leaks, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έκανε γνωστούς τους όρους του... διαζυγίου του Σίλβα με τη Σπόρτινγκ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να παίρνει 350.000 ευρώ. Ο όρος για Πόρτο - Μπενφίκα και τι λέει ο Ίβηρας.

Ουσιαστικά πρόκειται για πέντε παραμέτρους στο deal των δύο πλευρών για να φύγει ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος έλαβε το ποσό των 100.000 ευρώ ως πριμ για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στις 31 Μαΐου, κόντρα στην Μπράγκα. Επίσης πήρε άλλα 250.000 ευρώ ως αποζημίωση από τον σύλλογο. Η Σπόρτινγκ επεδίωξε την λύση της συνεργασίας της μαζί του πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης.

Αυτό θα πρέπει και να αποδεικνύεται στη φορολογική δήλωση του τεχνικού του Ολυμπιακού, για το τρέχον έτος. Η Σπόρτινγκ ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει αυτά τα ποσά έως τις 10 Ιουλίου. Το 4ο σκέλος υποχρεώνει τον Σίλβα να μην δουλέψει σε Μπενφίκα ή Πόρτο έως τις 30 Ιουνίου του 2017. Από εκεί και μετά μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εάν όμως εργαστεί πριν σε μία εκ των δύο θα πρέπει να καταβάλει τετραπλάσιο ποσό της αποζημίωσης που έλαβε, δηλαδή 1.000.000 ευρώ (4 Χ 250.000 ευρώ).


Επίσης τα εμπλεκόμενα μέρη (Σπόρτινγκ, SAD και Σίλβα) δεσμεύονται για την εμπιστευτικότητα του εγγράφου. Η παραβίαση αυτής επιφέρει δικαίωμα αίτησης αποζημίωσης από το ένα μέρος στο άλλο. Το συμβόλαιο που προβλέπει τα ανωτέρω φέρει εκτός της διοίκησης της Σπόρτινγκ και την υπογραφή του τεχνικού του Ολυμπιακού και επικυρώθηκε την 5η Ιουλίου του 2015.

Η εξήγηση του Σίλβα για την επίμαχη συνάντηση

Εκτός των άλλων η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας κατηγόρησε ανοιχτά τον Σίλβα επειδή έλλειπε από την καθοριστική επαφή των δύο πλευρών στις 2 Ιουλίου. Μία επαφή για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Μάρκο Σίλβα όμως έδωσε την εξήγησή του. Μάλιστα κατέθεσε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Αουγκούστο Ιγνάσιο, γενικό διευθυντή της Σπόρτινγκ. Η Σπόρτινγκ υποστηρίζει ότι δεν εστάλη μήνυμα από τον Μπρούνο Ντε Καρβάλιο στον Μάρκο Σίλβα, με σκοπό την ενημέρωση μετάθεσης της συνάντησης.

Ο Μάρκο Σίλβα όμως έδειξε τα μηνύματα που τον ενημέρωναν ρητώς για την πρόθεση αναβολής λόγω κωλύματος του προέδρου. Με άλλα λόγια αυτό έγινε με πρόθεση από την ομάδα της Λισσαβώνας για να χάσει ο Σίλβα την συνάντηση που έγινε τελικώς στις 4 Ιουνίου. Για να θεωρηθεί πως έλλειψε αδικαιολόγητα ο Σίλβα Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ