2015-10-03 11:28:03
Φωτογραφία για Η... ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ Τ'ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ!
Το δικό του όνειρο ζει ο Πραξιτέλης Βούρος.

Ο 20χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος παίκτης που έπαιξε σε αγώνα Champions League, προερχόμενος από Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και σίγουρα είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για τον ίδιο, αλλά και για τον σύλλογο, δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στα μικρά τμήματα.

Η στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα του έκανε σήμα να πάει κοντά στον πάγκο και να ετοιμαστεί, ήταν η αρχή. Η είσοδός του στο 87' (αντί του Κώστα Φορτούνη) και η συμμετοχή του για κάτι λιγότερο από ένα δεκάλεπτο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, είναι γεγονότα που θα του μείνουν χαραγμένα στο μυαλό. Ο ίδιος, πάντως, παραμένει προσγειωμένος και συνεχίζει την σκληρή δουλειά, όπως κάνει από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα, την ώρα που έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο του «Emirates», τα μέλη της ομάδας Νέων που ήταν στην εξέδρα του γηπέδου, σηκώθηκαν και τον χειροκρότησαν με θέρμη.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη και από εκεί μεταπήδησε στον Αιολικό. Το καλοκαίρι του 2012, ενώ ήταν διεθνής με την Παίδων, υπέγραψε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί στην Ακαδημία του στα 17 του!

Ο Βούρος, ο οποίος είναι τα τελευταία χρόνια μέλος της πρώτης ομάδας, έχει κατακτήσει και με τους Νέους του Ολυμπιακού 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, το 2013 και το 2015. Όλοι ονειρεύονται να έχουν την πορεία του και βλέπουν στο πρόσωπο του πως στον Ολυμπιακό, εάν δουλέψουν σκληρά, μπορεί να ζήσουν τα πάντα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζει να «τροφοδοτεί» με παίκτες υψηλού επιπέδου την πρώτη ομάδα αλλά και συλλόγους που συμμετέχουν στη Super League και έτσι αποδεικνύεται ότι κάτι πολύ καλό γίνεται στα μικρά τμήματα της ομάδας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ