2015-10-03 14:34:05
Φωτογραφία για Η Ελένη Χατζίδου κάνει πρόβα νυφικού: Θα παντρευτεί ή όχι τον ... ; [photos]
Η Ελένη Χατζίδου είναι από τις τραγουδίστριες της νέας γενιάς, η οποία μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει ...αγαπητή και να αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό που την αγαπά και την στηρίζει σε ό,τι και αν κάνει.

Η τραγουδίστρια ντύθηκε νυφούλα για τις ανάγκες της φωτογράφισής της για το περιοδικό «ΕΓΩ» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον αγαπημένο της σύντροφο της και ποδοσφαιριστή, Άρη Σοϊλέδη.

Εξάλλου, είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. «Με τον Άρη θα μπορούσα να μοιραστώ τη ζωή μου. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Αγαπώ την καλοσύνη του. Είναι αυθεντικός. Δεν είναι ψεύτικος για να αρέσει… Πρόσφατα έβλεπα κάτι δαχτυλίδια και μου είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου… “αυτό θα σου πάρω όταν αρραβωνιαστούμε”», εξομολογήθηκε στον Γιάννη Βίτσα.

Όσο για την σχέση που έχει με το χρήμα και το αν οι σύντροφοι της ήταν πλούσιοι η τραγουδίστρια έβαλε τα πράγματα στην θέση τους: «Ποτέ δεν είχα στη ζωή μου σύντροφο που να έχει πολλά χρήματα. Δεν ήταν αυτοσκοπός μου αυτό. Αν νομίζει κάποιος ότι με τα λεφτά του μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει, απλά γελιέται. Δεν με αφορούν!».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ