2015-10-03 17:04:10
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Συντριπτικοί οι Νέοι του Ολυμπιακού, επικράτησαν με 0-4 εκτός έδρας του ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη, που τους κρατάει στην κορυφή, όντας απόλυτοι και φυσικά αήττητοι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βασίλης Βούζας μίλησε για τον αγώνα, σημειώνοντας πως μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και τη νίκη. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε αρκετά γκολ, αλλά στόχος μας ήταν και παραμένει μέσα από τα παιχνίδια τα παιδιά να βελτιώνονται ατομικά και ν’ ανεβαίνει η ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε πολλή δουλειά. Η ομάδα είναι αήττητη, δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα και αυτό δείχνει ότι δουλεύουμε σωστά. Στις ομάδες πρέπει να προσπαθείς κάθε ημέρα για το καλύτερο», για να συνεχίσει ο εκ των σκόρερ, Κωνσταντίνος Πλέγας.

«Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και κερδίσαμε δίκαια. Μας είχε πειράξει που δεν πήραμε αποτέλεσμα στο Λονδίνο, αλλά όπως έχουμε πει, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι συγκεντρωθήκαμε στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να παίζεις δυο δυνατά παιχνίδια μέσα σε πέντε ημέρες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και τις λύσεις να αντεπεξέλθει με επιτυχία. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ