2015-10-03 18:26:05
Φωτογραφία για ΠΙΑΤΣΑ : ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
Ισόπαλος (2-2 σετ) και με πολλές ελλείψεις ήρθε ο Ολυμπιακός στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Κηφισιά στο Ρέντη, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ρομπέρτο Πιάτσα, μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Πιάτσα δήλωσε: «Δώσαμε το τρίτο φιλικό μετά από μια ακόμα σκληρή εβδομάδα προπονήσεων. Όλες οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν σκληρές για τους παίκτες μου. Πάντως σε μια εβδομάδα στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι από όσο σήμερα.

Όσον αφορά το παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια υποφέραμε αρκετά από δικά μας λάθη. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι το λάθος είναι κάτι φυσιολογικό μέσα στο παιχνίδι.

Όμως οφείλουμε να το ξεχνάμε, να το ξεπερνάμε και να συνεχίζουμε ανεπηρέαστοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο την επόμενη φάση και όχι αυτή που προηγήθηκε. Για αυτό το λόγο χάσαμε και το δεύτερο σετ.

Τώρα παίζουμε δυο δυνατά φιλικά κόντρα στην Μολφέτα που είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι κάτι παραπάνω από δυο καλά τεστ για εμάς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ