2015-10-03 19:09:07
Φωτογραφία για Ο Πολιτισμός δεν είναι επιλεκτικός
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» συγχαίρει όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που έγινε στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού. Είναι ωραίο να βλέπεις διάφορους φορείς να συνεργάζονται αρμονικά και να προσφέρουν για τον Πολιτισμό.

Δυστυχώς όμως ο δικός μας Σύλλογος δεν προσκλήθηκε να συμμετέχει σ’ αυτήν τη μεγάλη γιορτή, όχι γιατί δεν θέλησε όπως ειπώθηκε. Πρέπει να ξέρετε κύριοι του ΔΟΠΑΡ και της Ομοσπονδίας των Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αποκλείεται τον οποιονδήποτε Σύλλογο που δεν ανήκει στην Ομοσπονδία, να συμμετέχει σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση. Ο Πολιτισμός δεν είναι επιλεκτικός και πολύ περισσότερο όταν ένας Σύλλογος σαν τον δικό μας που παράγει ένα τόσο μεγάλο έργο σε όλα τα επίπεδα του Πολιτισμού

 περιθωριοποιείται .

Με την ευκαιρία να σας «ευχαριστήσουμε» για τη δική σας απουσία στις δικές μας πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται εδώ και εννέα χρόνια. Μπορείτε να δείτε διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου στην ιστοσελίδα μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’ όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου).


Και πάλι συγχαρητήρια και ελπίζουμε στο μέλλον να είστε πιο προσεκτικοί όσον αφορά στην αντιμετώπιση ενός Συλλόγου που παράσχει ένα μεγάλο αναγνωρισμένο πανελλαδικά έργο και απλά λειτουργεί αυτόνομα. Ο Σύλλογος είναι «ανοιχτός» για κάθε δημόσια συζήτηση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              

ΙΩΣΗΦ ΣΙΑΛΟΥΠ                        

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΟΓΚΟΥ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ