2015-10-03 21:42:26
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Σε δηλώσεις του ο Μικέλ Αρτέτα,ενόψει της αναμέτρησεις με την Μαν.Γιουναϊτεν στο «Emirates»,υποστήριξε ότι η ομάδα της Άρσεναλ δεν πρέπει να επηρεαστεί από το αποτέλεσμα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό το οποίο την αναστάτωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από ένα αποτέλεσμα σαν της Τετάρτης, νομίζω ότι οι πρώτες 48 ώρες είναι κρίσιμες για να... καταλάβουμε τι έγινε και να κάνουμε κριτική στους εαυτούς μας για την εμφάνιση. Μετά, όμως, μπορείς να κάνεις μερικές ερωτήσεις, να καθίσουμε όλοι μαζί σαν ομάδας και να προχωρήσουμε μπροστά.

Αυτό, όμως, θα πρέπει να το κάνεις σαν σύνολο, χωρίς οποιαδήποτε τριβή και χωρίς να δείχνουμε κανέναν, γιατί είμαστε ομάδα.

Μία μέρα μπορεί να κάνεις ένα λάθος, αλλά την επόμενη φορά, ίσως να κερδίσεις το παιχνίδι. Αν ένας συμπαίκτης σου κάνει ένα λάθος, ο διπλανός του θα πρέπει να τρέξει να βοηθήσει να αποφευχθεί αυτό το λάθος.


Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μία ομάδα και δείχνει πόσο καλός μπορείς να είσαι. Όλοι είμαστε αναστατωμένοι με ό,τι συνέβη την Τρίτη και δεν χρειαζόμαστε κάποιο έξτρα κίνητρο, για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι (σ.σ. με τη Γιουνάιτεντ). Πρέπει να σηκωθούμε ξανά και ξέρω ότι έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε.

Έχουμε μία σπουδαία ευκαιρία να πάρουμε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα και μετά θα έχουμε άλλες δύο εβδομάδες πριν το επόμενο παιχνίδι. Από την εμπειρία που έχουμε, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις διεθνείς υποχρεώσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SBIconAlpha : Cydia tweak new free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SBIconAlpha : Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ