2015-10-04 08:43:07
Φωτογραφία για Στις 9.30 το μνημόσυνο για τον Φώτη Ανδρικόπουλο
Οι μνήμες θα ξυπνούν σήμερα  Κυριακή  στο ετήσιο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί για το χαμό του έφεδρου Πατρινού πεζοναύτη επιλοχία Φώτη Ανδρικόπουλου ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, όταν σε άσκηση που συμμετείχε στο πεδίο βολής του Βόλου, εξερράγη  όλμος  με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στις 9.30 το πρωί  θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου – Μαυρομανδήλας – Πετρωτού Πατρών για την ανάπαυση της ψυχής  του Φώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή υπηρετώντας την πατρίδα στο 505 τάγμα πεζοναυτών Βόλου στις 7 Οκτωβρίου του 2014, συμμετέχοντας  σε προγραμματισμένες βολές όλμων της μονάδας του και ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Αμέσως μετά την πραγματοποίηση του μνημόσυνου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φώτη Ανδρικόπουλου στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού.

Αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη 5 και 6 Οκτωβρίου αντίστοιχα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, από κοινού με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού στη μνήμη του Φώτη , γιού του αστυνομικού Κωνσταντίνου Ανδρικόπουλου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ