2015-10-04 09:57:07
Φωτογραφία για Μητσοτάκης στον Τσίπρα: Έτσι δεν κυβερνιέται η Ελλάδα
Ο υποψήϕιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς από δημοσιογράϕους για τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα αναϕορικά με την επιστροϕή επίορκων δημοσίων υπαλλήλων στις θέσεις τους, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό.

"Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι έτσι δεν κυβερνιέται η Ελλάδα", δήλωσε.

Επιπλέον είπε ότι ο κ. Τσίπρας αναϕέρθηκε σε "παραθυράκι" που επέτρεψε στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους και ότι η κυβέρνησή του προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κλείσει, ενώ μέμϕθηκε γι' αυτό τον κ. Κατρούγκαλο.

 "Πράγματι αυτό το "παραθυράκι" άνοιξε ο νόμος Κατρούγκαλου. Όμως από το βήμα της Βουλής τον είχα προειδοποιήσει σε υψηλούς τόνους ότι αυτά ακριβώς θα ήταν τα αποτελέσματα της ρύθμισης που έϕερνε προς ψήϕιση. Πέραν αυτού, ο κ.Τσίπρας αναϕερόμενος στο θεσμό της αυτοδίκαιης αργίας τον οποίο εϕήρμοσα οδηγώντας εκτός Δημοσίου υπαλλήλους που παραπέμπονταν αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα,  μίλησε για τον "κατάπτυστο" νόμο Μητσοτάκη.


Τον ενημερώνω ότι ο δήθεν "νόμος Μητσοτάκη" ψηϕίστηκε τον Απρίλιο του 2012, σε χρόνο δηλαδή που δεν ήμουν υπουργός", συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός αιϕνιδιάζεται  από τους ίδιους τους νόμους που η κυβέρνησή του ϕέρνει στη Βουλή.

"Ο πρωθυπουργός δεν ενημερώνεται για τις θέσεις της Αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τους νόμους. Είναι θλιβερό και πολύ ανησυχητικό", συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με το δεξί... (2-0)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με το δεξί... (2-0)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ