2015-10-04 12:53:36
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στις προπονήσεις που ακολούθησαν του αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, o Ιγκόρ Τούντορ απέφυγε να δείξει τις... προθέσεις του για την ομάδα που σκοπεύει να παρατάξει στην Τούμπα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης τεχνικό επέλεξε να μην δείξει ούτε στους παίκτες του τι σκοπεύει να κάνει, σε μια απόπειρα να τους έχει όλους σε ετοιμότητα.

Η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να πειραματιστεί ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι κάποιοι από τους παίκτες ίσως επηρεαστούν από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων αλλά την τρέχουσα χρονική περίοδο δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγών μια επιτυχημένης συνταγής.

Με αυτά τα δεδομένα, θα δούμε τον Ολσεν κάτω από τα δοκάρια και την γνωστή τριάδα -Τζαβέλλα, Βίτορ, Κόστα- στην αμυντική γραμμή. Στις πλευρές με το γνωστό ρόλο που τους αναθέτει θα είναι οι Κωνσταντινίδης και Ροντρίγκες. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο του Τζιόλη με τον Κάτσε και τον Πέλκα σε ποιο δημιουργικό ρόλο με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης και τον Μακ περιφερειακό.

Η διαφοροποίηση της 11αδας σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί ως βασικός ο Κάτσε αντί του Σάμπο.

Ο Τούντορ δεν κρύβει εκπλήξεις καθώς είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών στο συγκεκριμένο σχηματισμό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ