2015-10-04 14:20:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΥΟ... ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!
Μετά την μεγάλη νίκη στο "Έμιρεϊτς" ο Σίλβα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης (20:30) με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Πάρντο αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι που ακούει στο μεγάλο αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα στο Champions League και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την επηρεάσει.

Ο Σίλβα πήρε το χειροκρότημά του από όλους για την εικόνα της ομάδας στο Λονδίνο,αφού είναι η αλήθεια ότι μελέτησε και σχεδίασε με εντυπωσιακό τρόπο πως θα έπρεπε ν'αντιμετωπιστεί η Άρσεναλ.

Η επιθετικότητα που έβγαζαν οι κεντρικοί του χαφ κάθε φορά στην αντεπίθεση ήταν πρωτοφανής.

Έχουμε πάρει γεύση βέβαια από αυτή την τακτική του και πως δουλεύει στο συγκεκριμένο κομμάτι από τα παιχνίδια με Ξάνθη και Γιάννενα αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακό να βλέπεις ότι αυτό λειτουργεί άψογα ακόμα και μέσα στο "Έμιρεϊτς".

Το τρίο Κασάμι, Καμπιάσο, Φορτούνης έκανε θαύματα στο Λονδίνο , μόνο που το συγκεριμένο τρίο φαντάζει δύσκολο να μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά μέσα σε 5 μέρες.


Η λογική και ίσως το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού λέει ότι θα ξεκινήσει με Μιλιβόγεβιτς στο "6" , Μασουακού αριστερό μπακ και... Σαλίνο στα χαφ.

Αν δούμε λοιπόν να αγωνίζονται στη τριάδα των χαφ Μιλιβόγεβιτς και Σαλίνο καταλαβαίνουμε αμέσως πως δύσκολα θα δούμε πατήματα στην αντίπαλη περιοχή απο τους κεντρικούς χαφ.

Δυο στοιχήματα έχει να κερδίσει ο Σίλβα σήμερα.

Το πρώτο είναι να καταφέρει να παρουσιάσει την ομάδα με γερά πατήματα των χαφ στην αντίπαλη περιοχή και με τρεξίματα όπως έκανε και έβγαλε η ομάδα στο "Έμιρεϊτς".

Το δεύτερο είναι να κάνει ότι δεν έκαναν ο... Δέλλας και ο Γρηγορίου. Να χτυπήσει δηλαδή στην πλάτη των αντιπάλων,στην αδυναμία τακτικής του Τούντορ, στην πλάτη των Κωνσταντινίδη ,Ροντρίγκες.

Απουσιάζει ο Πάρντο βέβαια ,απουσία βασική,θα προσπαθήσει όμως και πρέπει ο Ολυμπιακός να βγάλει φάσεις ,φάσεις στα αδύναμα σημεία... βλέπε πλάτη Ροντρίγκες! Άλλωστε, έχει τους παίκτες να το κάνει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ