2015-10-05 00:20:09
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!
H... κούραση και ο Ρομπέρτο, έφταιγαν για την ήττα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ.

Πάλικ καλά να λέμε που δεν έφταιγε ο... Γιάχος! 

Δείτε λοιπόν πως σχολιάζουν τγο άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τούμπα.

paok24.com : Τον... λύγισε η κούραση

Με άδεια χέρια φεύγει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, βάζοντας τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων νικών που είχε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε υποτονικά την αποψινή αναμέτρηση, όντας φανερά επηρεασμένος από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ντόρτμουντ, στο οποίο «άδειασε» σωματικά και ψυχολογικά από την υπερπροσπάθεια απέναντι στους Βεστφαλούς.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχοντας τη δυνατότητα για μεγαλύτερο ροτέισον και δύο ημέρες επιπλέον ξεκούραση, ήταν πιο ζωηρός από τη σέντρα της αναμέτρησης, προσπαθώντας να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να μπει σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα.


olapaok.gr : Πλήρωσε λάθη, έπεσε πάνω στον Ρομπέρτο

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε δύο γκολ από Ιντέγιε (27΄) και Μιλιβόγιεβιτς (36΄) στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι και δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, παρότι είχε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Ρομπέρτο να τον σταματά όποτε χρειάστηκε

Η άμυνα του ΠΑΟΚ "κόλλησε" σε δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με συνέπεια ο Ιντέγιε στο 27΄ να ανοίξει το σκορ "αδειάζοντας" τον Κόστα και πλασάροντας τον Όλσεν και ο Μιλιβόγιεβιτς να νικήσει τους πάντες στον αέρα και να γράψει το 0-2 στο 36΄ με κεφαλιά. Από κει και έπειτα ο Δικέφαλος είχε πέντε καλές στιγμές για να σκοράρει και να ξαναμπεί στο ματς, όμως ο Ρομπέρτο κράτησε το μηδέν με καθοριστικές επεμβάσεις και ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της Τούμπας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ