2015-10-05 03:02:18
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥΝΤΟΡ ΠΟΥ ΘΑ... ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!
Ο Ιγκόρ Τούντορ υπογράμμισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του, διότι... «τα έδωσαν όλα», αλλά σημείωσε πως υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μια ατάκα που μάλλον θα... συζητηθεί αφού αυτή η παραδοχή του προπονητή του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει την ανωτερώτητα του Θρύλου και αναιρεί όλα όσα ισχυρίζεται η ομάδα του κατά διαστήματα!

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά που μπορούν να επηρεάσουν ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, εμείς όχι. Είναι και θέμα ποιότητας, αλλά δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...», ανέφερε ο Τούντορ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, παρά το γεγονός πως υπερτερούσε στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες της αναμέτρησης.

«Οι δύο ημέρες που είχαμε από το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστούμε. Ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Και κάποιοι παίκτες μας δεν ήταν το ίδιο καλοί, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω, βέβαια, πως είναι και θέμα ποιότητας. Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους πολύ ποιοτικούς παίκτες», απάντησε ο Κροάτης όταν ρωτήθηκε για το αν κούραση έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του ματς.


«Υπάρχει διαφορά ποιότητας, όμως κάποιες φορές μπορεί να μην είναι καθοριστική. Σήμερα ο Ολυμπιακός είχε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και με δύο ευκαιρίες πέτυχε δύο γκολ. Μπορεί να είναι τύχη, μπορεί να είναι ποιότητα. Έπαιξε ρόλο για εμάς ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν στο επίπεδο των προηγούμενων εμφανίσεων. Μπορούμε να πούμε ότι ίσως να ήταν διαφορετική η εικόνα του αγώνα αν εμείς αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες μας στο δεύτερο μέρος, αλλά μπορούμε να πούμε ότι και εκείνοι άξιζαν να κερδίσουν επειδή εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους».

«Έχω πει ότι ο βασικός κορμός είναι 14-15 παίκτες. Σε τέτοια ματς πρέπει να παίξεις με τους καλύτερους σου, ειδικά όταν το διάστημα των δύο αγώνων είναι τόσο μικρό», ήταν η απάντηση του Τούντορ για το αν ο ΠΑΟΚ έχει «εναλλακτικές λύσεις».

Για τους Πέλκα και Κίτσιου τόνισε: «Ο Κίτσιου αντικαταστάθηκε για να παίξουμε πιο επιθετικά. Ο Πέλκας είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας. Υποφέρουμε όταν δεν είναι καλά, καθώς κάνει το απρόβλεπτο. Όταν δεν είναι καλά γινόμαστε πιο προβλέψιμοι»

Για την εικόνα στο κέντρο της ομάδας και αν χρειάζεται περισσότερη δουλειά στις εκτελέσεις των κόρνερ: «Το πιο σημαντικό στα κόρνερ είναι αυτός που εκτελεί. Για εμάς είναι οι Μακ, Πέλκας και Κάτσε. Αν δεν το εκτελέσεις σωστά είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις. Και εδώ είναι θέμα ποιότητας. Διάλεξα τον Κάτσε αντί του Σάμπο επειδή θεώρησα ότι ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Έχετε δίκιο για το κέντρο της ομάδας, περιμένω πολλά περισσότερα. Έχουμε παίξει 11-12 ματς και δεν έχουμε πάρει πολλά πράγματα, σχεδόν ούτε μία ασίστ και αυτό δεν το συναντάς συχνά στο ποδόσφαιρο».

Για τη φάση του τραυματισμού του Κωνσταντινίδη, που οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν τη φάση με αποτέλεσμα να δεχθούν το πρώτο γκολ, ο Τούντορ είπε: «Είναι απίστευτο. Είναι και θέμα εμπειρίας και θέμα εξυπνάδας στο πως αντιδράς μετά για να καλύψεις το χώρο. Δυστυχώς έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, επειδή ο ίδιος ανέφερε περί διαφοράς στην ποιότητα, ο Κροάτης επεσήμανε: «Όταν μιλάω για ποιότητα έχει να κάνει με την εικόνα σου ανάλογα στον αντίπαλο που παίζεις. Όταν παίζεις με αντίπαλο μια εφηβική ομάδα μπορεί να δείξεις πολλά ποιοτικά στοιχεία, τα οποία όμως δεν τα δείχνεις απέναντι σε μία ομάδα που πρόσφατα κέρδισε την Άρσεναλ».

Για το «πρόβλημα» που έχει ο ΠΑΟΚ με τη σωματοδομή των παικτών του, ο Τούντορ ανέφερε: «Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το ύψος δεν αλλάζει. Οι δυνάμεις και οι φυσικές ικανότητες μιας ομάδας αλλάζουν όταν μπορείς να δώσεις δέκα εκατομμύρια και να αλλάξεις το ρόστερ. Η τακτική μας είναι να τρέχουμε περισσότερο για να καλύψουμε αυτές τις αδυναμίες. Κόντρα στη Ντόρτμουντ τρέξαμε τέσσερα χιλιόμετρα παραπάνω. Αλλά για τη δύναμη δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ