2015-10-05 10:40:59
Φωτογραφία για Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου της κόρης της Whitney Houston
Η Βobbi Kristina Brown, η κόρη της Whitney Houston, πέθανε στις 26 Ιουλίου μετά από παραμονή 6 μηνών σε κόμμα Αιτία θανάτου αναφέρθηκε η υπερβολική κατανάλωση υπνωτικών χαπιών, ωστόσο ήρθε μια νέα εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της, Nick Gordon!

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως πίσω από τον θάνατο της βρίσκεται ο Gordon τονίζοντας πως την είχε χτυπήσει πριν βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα της. Η ιατροδικαστική έρευνα είχε διαψεύσει τέτοιο ενδεχόμενο ωστόσο η οικογένεια Brown είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Gordon υποστηρίζοντας επίσημα πως είναι ο δολοφόνος της Bobbi!

Η αιτία θανάτου δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα ενώ σύμφωνα με την Daily Mail το δικαστήριο του Fulton, αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Gordon και μάλιστα άμεσα, κρίνοντας τον ύποπτο για την δολοφονία της Bobbi!

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail ο Gordon αναζητείται από τις Αρχές ενώ η ομάδα δικηγόρων που έχει προσλάβει προσανατολίζεται στην απόφαση να παραδοθεί ώστε να έχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

Μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν την Δικαιοσύνη στην απόφαση να συλληφθεί ο Gordon ήταν πως το μοιραίο βράδυ που βρέθηκε η Bobbi σε κώμα είχε αλλάξει τα ρούχα που φορούσε χωρίς λόγο ενώ ήταν άφαντος όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι στο σπίτι του ζευγαριού στην Atlanta.

Μια υπόθεση που έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε πραγματικό θρίλερ… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ